60-tal

Det smids nya planer för vårt lilla krypin då två av våra "sambos" flyttar efter jul. Här planers utrivning av väggar och nytt möblemang. Vi har en tanke om att bygga på vår lite halvt påbörjade 60-tals känsla. Men för att detta ska kunna förverkligas behövs köksstolar, sko- och hatthylla, väggklocka och en golvlampa.

Så om ni vet att det ligger något av detta någonstans och bara skräpar så är vi intresserade!

Vad sägs, är det inte läckert?


(bild från google)

Fredag









Ida bjöd på mycket gott och det var riktigt trevligt!

Guld



Mmm, några av mina guldsmycken som jag verkligen gillar!

En gång om året

fyller man år. Vare sig man vill det eller inte, så är det bara! Och jag gillar det. Både när jag själv gör det och den dagen jag får uppvakta någon annan. Idag är det en sån dag. Min "sambo", Ida fyller år och som traditionen säger ska man sjunga på sängen. Så klart vi gjorde det! Halv sju, med brinnande kandelabrar och ballonger gick fem sjungande (sömninga) personer in till Ida. Nu har jag slagit in hennes present och snabbt klistrat ihop ett kort. Ikväll blir det en liten fest här hemma med lite folk. Ska bli super kul!


är så sugen på...



att fota. men vad och när och vem och hur?

Min nya älskling

Historian runt denna matta är lite längre än de flesta och mycket roligare. Men nu är den min, tack vare goda vänner, och jag älskar den! Stor, rund och framförallt LILA!


Minnen

Här kommer det lite bilder, ja när det då var, men bara för att förgylla min dag. Behöver ljusglimtar i denna mörka tid... Tenta imorgon och här sitter vi. Men till helgen blir det kanske Jävre :)








Söndag

Efter en lång och tröttsam lördag hade jag planer på en "pluggsam" söndag. Började bra, böckerna slogs upp i princip lika fort jag klev upp ur sängen. Men efter ca 1 h hade jag startat två tvättar och städat två toaletter. Böckerna hade inte blivit mer än öppnade... Efter en timma till, då jag faktiskt suttit och läst, kom Sara hem och frågade om jag inte skulle följa på Klädbiblioteket här i stan. Efter "Du kan ju ändå inte plugga hela dagen" hade jag fått på mig smink och utekläder. Något som skulle bli en snabbis på stan blev middag ute och spel med Saras kompisar och efter det stor handling på ica maxi. Vid halv nio nu ikväll slogs böckerna upp igen. Gruvar mig för den dag jag kommer fram till att jag kan alldeles för lite för att kunna skriva ett tentaprov på torsdag och att det ska gå bra...


Spice girls!











Victoria, Melanie C, Melanie B, Emma och Gary

Du är värd mer än ett E-mail...

Stod det i brevet som jag fick idag. Att hitta ett brev med handskriven adress och något underligt inuti gör det hela mycket mer spännande. Inuti ligger ett brev, en kexchoklad och en teckning från Alma, Miriam och Ester. Sådant gör mig väldigt glad! Nu ska jag ta och plugga och kexchokladen kommer åka ner så småningom då jag tröttnat på all litteratur.



Du är en pärla

En underbar helg med mina fina människor! Jakob fyller 20 till veckan och jag hade därför lite små överraskningar. En rosa retroram med en bild på oss, godisar "du är en pärla" och ballonger. Sedan fick han en tårta också förståss!

















Updatering - Umeå


Så här ser det ut hos mig för alla er där hemma, och andra som läser, som inte hunnit vara hit ännu. Ett mysigt litet kryp in!










Himlagott

Det är väl ingen som missat det vita, det stora, för vissa det jobbiga och för andra något helt nytt?! Jag själv har en blandad känsla. En känsla av glädje och en känsla av jobbiga, kalla och blöta promenader till skolan. Men det är så det är. Och man kan inte annat än beskylla sig själv. För om jag inte hade velat ha det, eller kanske i mindre mängd så kan jag ju faktiskt flytta söderut. Hårt sagt.

Men just nu njuter jag av att titta ut genom fönstret, se grannarnas vita tak, höra smattret och blåsten, hålla en varm kopp "himlagott" the i min hand och är glad över att det inte är jag som behöver gå där nere på gatan.




Överraskning

Kanske inte det man förväntar sig ska dyka upp brevlådan. Detta hade min lillasyster skickat. Historien till varför håller vi för oss själva men tack Lydia! Hihi


Det snurrar i min skalle




















Vill, vill inte...








Barndomsminnen -
älskar, älskar inte, älskar, älskar inte...
Någon som vet om det funkar? I så fall gör jag min egen version -
vill, vill inte, vill, vill inte...

Längtan






Sensommar i västerbottens inland

Album






En dröm

Drömmar är bra att ha. Drömmar ska man inte slå undan eller se som omöjliga. Drömmar gör livet meningsfullt och får hjärtat och andra kroppsliga organ att explodera av utsöndring. Drömmen kan vara något man kan ta på eller något som man knappt ser bortom alla livets krokiga svängar. Drömmen är något jag vill att alla tar vara på. Om ni så tillåter det att vara en dröm eller sätter den till verkligheten så spelar det ingen roll. Med en dröm får vardagen och livet en annan nyans.



Student i Umeå



Jag och Sandra



Sanna



Paulin och Marcus



Jag, Sanna och Ida



En trevlig kväll med härliga människor!

Finally!

Första tentan gjord och vi hoppas och ber att det gått vägen! Nu blir det tentafest med klasskompisarna. Denna helg ser jag fram emot då jag absolut inget skolarbete har att göra.
Det gäller att bara njuta och känna av livet som student.

Trevlig helg!


RSS 2.0