Andra gången gillt

Det var ett bra tag sen, kanske fyra år sedan jag skulle pröva att stå på ett par vattenskidor. Jag skyller på att vi hade för dålig båtmotor men jag förmodar att det handlade nog mest om mig själv och mina muskler. Men hur som helst så tvingade Sofia mig att pröva igen och det är klart, om man inte prövar kan man ju inte veta hur det är eller om man kanske kan klara det. Men det gick över förväntan, klarade det på första försöket! Det var ju kul men dock spände jag mig lite för mycket så varje muskel i armar och rygg känns kan jag lova.




Modell för en dag

Med vattenballongs blöta byxor och mina solglasögon ställde Isak upp. Med poserna, rörelsen och blicken som man bara kan fantisera om där bakom brillorna kunde det lika gärna ha varit en erfaren modell. Dock som med så mycket annat här i livet när det gäller barn så ska det gå fort, ännu fortare, så jag hann inte vara med i alla vinklar och lägen som jag kanske hade velat. Men här har ni i alla fall ett smakprov på hur några av bilderna ser ut.



Är det inte...

Härligt att sommarvärmen är här?! Men trots detta beter sig min hud inte som den brukar. Efter en dag i solen brukar min kropp vara röd, styv och svida. Men icke. Vad har hänt? Solade hela dagen igår i stekande värme vid vattnet. Huden är varken röd, styv eller svider. Har minn kropp vant sig vid solen?







Lappis

Förra helgen kom Jakob på att vi skulle fara till Lappis när vi satt och pratade om vad vi skulle hitta på i sommar. Och hur lyckat var det inte då vi fick reda på att Lappis var just denna vecka och helg då vi var lediga och kunde låna en husvagn. Det var verkligen meningen att vi skulle fara, vilket vi också gjorde.

I fredags eftermiddag bar det av, jag och jappe lassade husvagnen och började färden mot Lycksele. Det var en rolig färd som skulle kunna påminna vem som helst om en blandning av filmerna "vi hade i alla fall tur med vädret" och "sune sommar". Men vi skrattade som aldrig förr. Väl framme anurrade vi runt ett tag innan vi hittade den perfekta platsen bland alla husvagnar. När stödbenen var nere och vi tog oss en lite siesta kommer resten av gänget. Sofia, Carro och Tomme. Nu var det igång. Hur kul som helst!! Roliga händelser, roligt folk och en riktigt bra tillställning.
















Fyr

I tisdags fyllde morfar 75 och det var storkalas. Jag vet inte om det bara är jag men med kalas minst två gånger i veckan så börjar man bli lite less... Ja alltså det är ju alltid trevligt och så men det där med kalas slutar att bli något speciellt. Men sen igår var jag ledig och då var jag verkligen ledig. Sov länge, solade, fixade i husvagnen lite, gick på en lång promenad, och som man måste göra varje sommar var vi upp i fyren, åt glass och jordgubbar (!) och sedan tog vi oss en lååång cykeltur. Idag har jag jobbat och städat. Fixat maten till i helgen och packar för fullt. Detta kommer bli en super helg!!


Jobb jobb jobb

Har jobbat en vecka nu på Hortlaxgården. Känns riktigt kul och jag ångrar inte en sekund att jag valde detta jobb! Gulliga boenden och trevlig personal, kan det bli bättre? Men min kropp och knopp är inte van de tidiga mornarna och de långa arbetsdagarna. Jag är så gott som död när jag väl kommer mig hem på eftermiddan.

Här kommer lite mer Israel bilder, känns skönt att lägga upp de i omgångar istället för att sitta en hel kväll och lägga upp i ett gigantiskt långt inlägg.

Titta och njut!













RSS 2.0