Skänk mer än en tanke

Gårdagen bjöd på "första" härliga vårvädret. Och efter en vinter här i Sverige är det bäst att ta vara på solen och fylla på D-vitamin förrådet. Trots vädret spendera jag större delen av dagen antingen i bil eller inomhus. PMUs nya secondhand behöver nåt att sälja och självklart ställer man upp. Luleå och Arcus hallen bjöd på en hel del grejer och där ett tag trodde vi att det aldrig skulle ta slut. Vi funderade över vad vi egentligen hett oss in i. Men efter att ha stått och sorterat bla kläder, barnsaker och porslin, ja ni vet vad som brukar bli över från loppisar, i över 5 timmar skrek fötterna efter luft och frihet och ryggen efter en säng. Vi hade fyllt en långtradare och lite därtill med kartonger och säckar. Jag är dock glad att det är någon annan som ska packa upp lasset...




Helt plötsligt känns allt så mycket ljusare

Igår kom den goda nyheten om nytt boende. Fjärilar i magen. Drömmar om stora ytor med mysiga soffor, köksbänk som är högre än låren och köksbord som rymmer hela tjocka släkten är snart verklighet. Det har alltid funnits så många idéer och nu finns också möjligheter. Glädje!

Måste lägga upp lite inspiration








Rugby

Spring framåt och kasta bakåt. Det var väl ungefär det jag visste. Nu vet jag lite mer och har tänkt lägga ner mer tid på att lära mig resten också. Det var riktigt kul. Gruvar dock för träningsvärken som kommer att komma...

Frånvaro men ändå så nära

Efter en vecka är nu detta tält i mina ägor och till helgen ska det ställas upp för granskning. 





Guldkant på vardagen

Tänk att mitt i veckan få besök. Inte bara en dag utan med övernattning också. Efter att ha bott här i snart två år har jag under två dagar fått uppleva en helt ny "värld" som finns här i Umeå. Sjukhuset. Med finaste morfar och mormor.


Hilleberg nammatj 3 GT

Auktionen avklarad och jag är mer än nöjd. Till sommaren blir att det att vandra och sova i tält!


Supersmarrig matsallad

2 kokta ägg
400g Rimmat fläsk
2 avocado
2 msk citronsaft
Bland sallad
5 champinjoner
En knippe rädisor
Feta ost
1 msk Rödvinsvinöger
2 msk olivolja
1 msk vatten
salt och peppar
4 franskbröd
olja

Koka äggen och dela dem i klyftor. Skär fläsket i små tärningsbitar och bryn i stekpanna. Dela franskbrödret i tärningsbitar, bryn i olja och salta med flingsalt. Skär avocadon i klyftor och pensla över citronsaften. Hacka champinjonerna och rädisorna och blanda ihop i en stor skål med sallad, feta ost, fläsk, avocado och brödbitarna. Blanda rödvinsvinäger, olivolja, vatten, salt och peppar och ringla över salladen. Sist läggs äggklyftorna ovanpå. 


Gilla bilden

Tryck in på länkarna och gilla mina bilder!

Havsfiske, Humla och Gräsand.



Kärlek

För var dag som går inser jag hur lyckligt lottad jag är. Under de två senaste veckorna på hemmaplan har detta bara bekräftats ännu mer. All kärlek till er!

Här är en gulleplutt som har blivit sååå stor. Tur att vi inte fortsätter att växa och utvecklas så fort under hela livet!





påsk 2012




















Älskade barn






Påskgodis i påskägg


Umeå tur och retur

Snö, regn och solsken. Asfalt, slask och ishalka. På den relativt korta streckan möts jag av allt detta. Men det mest furunderliga och ledsamma är ju att ju längre söderut jag kommer desto vitare blir backen. På något ironiskt sätt är det människorna som absolut inte vill ha snö som får den. Jag vill nog inte ha snö till påsk i så fall. 



RSS 2.0