Vi skrattade så vi grät...är det pluggandet som gjort allt annat roligt?





hämtat från: http://y1y1y1.oioioi.se/2009/

Ljusglimtar i den gråa tillvaron

Fick ett trevligt telefonsamtal mitt i pluggandet, min pappa var på genomresa och ville stanna på middag. En trevlig överraskning i den alltför gråa tillvaron bestående av forskningsprocesser, historia och maktensspråk. Dock blev överraskningen bara större då jag kommer hem till lägenheten och mina efterlängtade Israelbilder hade kommit. Närmare bestämt 140 stycken(!).
Det kliar i fingrarna att få börja med vad som kommer bli ett fantastiskt fotoalbum.
Men det sägs ju att det är bra att ha något att längta till, inte nog med att jag längtar massor till helgen bara för att då är min livs första tenta gjord.


!

minnen - glädje - sång - bibeln - uppmuntran - tårar - dans - jesus




Back to Israel

Spontan hemresa blir det imorgon. Men dock känner jag att det blir en viktig sådan. Inte bara för att mina träningsbyxor ska komma tillrätta igen utan för israel redovisningen.
Jag missar den inte
!!


Du är söt som choklad

Presentbrev som jag ska skicka till små kusinerna, de fyller ju 6 och 8 år nästa vecka. 


Som jag väntat


Autumn
















IKSU - en stor del av Umeå (?)

Äntligen! Efter ett träningsuppehåll på, ja jag vet inte hur länge, har jag nu kanske kommit igång. Förkylningen och hostan har lagt sig och skolan har kommit igång. Köpte guldkort på IKSU, en av Sveriges största anläggningar, men har än så länge bara hunnit pröva på bassängen. Känner mig dock liten och vilsen i detta jätte hus. Men planer på volleybollmatcher, spinning och core finns redan.



Från gröna löv till gult och orange

En vecka har gått i den nya bostaden och jag trivs som fisken i vattnet. De jag delar den med är tre härliga tjejer, skrattiga och omhändertagande. Dock är det väldigt mycket som ska hinnas med och mina tankar har övergått från att plugga i 3,5 år till att kanske ta ett uppehåll och göra något annat ett tag. Men vem vet, när man lärt sig proceduren med universitetet och kan det där med moment, kurser, seminarium och examinationer kanske åren bara rinner iväg.

Helgen har i alla fall varit helt underbar. På fredag hade vi avslutningsfest för nollningen och det kändes lika skönt det, eftersom då kan man börja koncentrera sig på skolan helt och hållet. Sedan igår bakade jag och umgicks med tjejerna här i lägenheten. Vi var och storhandlade tillsammans, gick på musik café och såg bio. Sedan var det fullt rum då jag kom hem till lägenheten igen. När det finns en tv, och den i mitt rum, så blir den använd av alla kan jag lova. Men bara kul!



Umeå, del två

Sedan jag flyttade från Jerry och Viktor har jag inte haft något internet, därav den dåliga uppdateringen. Men idag kom våran vaktmästare och löste problemet. Äntligen! Om ni inte har prövat vara utan internet några dagar så kan jag säga att något vi för några år sedan inte behövde är idag ett måste. Jag hade rent ut sagt panik, vad har man en dator till om man inte har internet? Tur jag fick mig en tv med många kanaler som funkade iaf! Här kommer nu några bilder på mitt fina hem och bilder från den tid jag nu varit utan internet. Tack mamma, pappa och Lydia som hjälpte mig att göra det så fint! :)










RSS 2.0