Premiär

En mysig helg med en mysig människa.

 

Mitt hem

Har missat att lägga upp bilder på mitt (nya) hem. Har bott här snart ett år men fortfarande saknas det dokumentation av våningen. Börjar lite smått med sovrummet. Trivs som fisken i vattnet.



 

Helgen

Ännu en sväng till Luleå. Liksom slutpelet tog slut försvann också slutspelsskägget. Avverkade en löptur (läs första sedan sommaren 2012) i fredags på 9km. Måste nog tacka min springpartner för att detta gick att genomföra. Resten av helgen hade jag svårt att ta mig uppför trappor och sätta mig på toaletten. Spenderade lördagseftermiddagen med fina människor på restaurang och sedan halva natten på en musikfestival. Trots den lilla sömnen hanns det med en hel del på söndagen också. Efter avsked av min syster som åker utomlands i tre veckor åkte jag helt utslagen hem till Umeå.

  

Cams födelsedag

Det var ingen vanlig dag för det var Cams födelsedag. Tidigt på tisdag morgon dök Magnus (Camillas pojkvän) och hans kollektiv upp med nybakt bröd, ägg, juice, bär, fil och annat gott för att överraska Camilla. En mysig och välsmakande frukost bjöds det på. Senare på kvällen fylldes lägenheten med familj, släkt och vänner för inmundigande av tårta och kaffe. En trevlig kväll med mycket skratt och planering av sommarens händelser. 


Solbrillor och converse

Det rullar på. Tiden gåt ofantligt fort. Sist var påsk. Och ändå har det hunnit hända så mycket sen sist. Sista finslipet på uppsatsen görs. Det har varit ett heltidsjobb med det där arbetet alltså. Dagar och kvällar har varit fyllda. Men nu ser vi ljuset och på torsdag är den inlämnad. Jag har hunnit upp till Lule (några vändor känns det som). Varit på 30års fest och sett hockey. Ser verkligen fram emot den här våren. Conversen liksom solbrillorna har jag redan tjuvstartat med.

 

Påsken tjugohundratretton








RSS 2.0