Pappa 50 år!


Vattenkrig!!!


pjuh

Fick en ny hårddisk men med samma gamla innehåll. Då blev jag glad. En bild från höghöjdsbanan i Mjösjöliden 2008. Det finns så mycket minnen i den där apparaten. Tur att de inte försvann.

Midsommar

God mat, underbart väder, kallt i havet, varmt i bastun & skratt och sång runt elden tills solen gick upp igen. En fantastiskt mysig midsommar!

Klassiska fruktkarameller



SOM jag har letat. Jag undrar om det är över 2 år. Men ikväll fann jag dem. Den klassiska glasburken med fruktkarameller i. Och hör och häpna, endast för 30 kronor. Tanken slog mig att köpa flera, men jag insåg att det inte behövs då dessa ändå bara är tänkt att ha som prydnads.

Pastell och spets







Mitt nya rum här hemma skulle också föreställa ett sy- och textilrum. Men efter att jag packat in mina saker i garderoben kändes det fortfarande stökigt och inte alls mysigt. Knappar och trådrullar hamnade i glasburkar för att det lätt ska kunna identifieras, sedan målade jag en korvburk med rosa pastellfärg och limmade fast spets längst upp på burken. Perfekt för saxar, pennor och sprättnålen. Så nu börjar det likna nåt.

Huvudstaden

Kameran fick inte följa med på stan eller till Gröna Lund, så här är bilderna som togs i Häggvik.
En intensiv men fantastiskt rolig tripp! :)

Sommarens första spontana tripp

Går till Stockholm. Var ju tänkt att denna resa skulle göras för två helger sedan men då kom tråkiga besked och det blev ingen resa. Men nu är den bokad, dock med andra medresenärer och annat upplägg. Kommer bli riktigt kul!

Katter och allergier

Jag och Loka bara myser för oss själva här hemma. Tar det lugnt, solar, käkar, jag lyssnar på musik och hon på fåglarna. Men idag har hon smygit runt mina ben och tiggt om uppmärksamhet efter det att jag kom hem från doktorn. Doktorn tyckte dock inte att jag skulle gosa så mycket med Loka och gav mig nå medicin. Tänka sig att man kan vara allergisk mot (för tillfället) min bästa vän. Tur att hon inte är en människa då iaf.

Grillat och badtunna

Lisa fyllde 20 och bjöd ihop till ett myskalas. Grillspett, solnedgång och badtunna.
Tack för en trevlig kväll!

Tionde juni tjugohundraelva


Studenten

Förra året var det jag. Kommer ihåg stressen för att allt skulle hinnas med. Fixa klänning, hår, naglar och sova men inte nog med det, studentflak, musik och blommor också. Jag hann och liksom Zakke kommer göra imorgon så sprang vi ut med en enorm glädje inombords. Idag har jag suttit och fixat det sista till honom för imorgon smäller det.


Sovdags

Precis som Loka hade jag tänkt gå och sova nu, men jag tror jag föredrar sängen...




Första doppet och tältning


Rappakalja


Rabarberkräm

alá Eda och Elvira...


första sommarlovsdagen


Vilken härlig dag















Tack för underbart roligt kväll och en bra avslutning på de första två terminerna.
Ha en bra sommar så syns vi till hösten.

RSS 2.0