Flyttfågel

Efter många tårar och orden "vi ses snart!" rullade flyttlasset norrut. Jag har lämnat Umeå för att istället bosätta mig i Luleå. Men det är tur att Umeå och vännerna finns kvar! Just nu är jag fylld med så mycke föväntan och glädje. Ser den här våren som början på något nytt och fantastiskt. Och jag är redo för nya tag!

 
Morgonsolen i köksfönstret.



Luleås årliga isdjur, i år är det en igelkott. 
 
 


 

Examen

Äntligen! Började fredagen med att bli godkänd på den absolut sista uppgiften vilket resulterade i att jag nu stolt kan lämna Umeå Universitet och titulera mig som Socionom. På fredag eftermiddag var det examenscermoni med fina tal och diplomutdelning. Sedan middag och tårta med familj och vänner. På lördagen fortsatte festligheterna med en sittning på REX med klassen. God mat, quiz, charader, bilder och sång. En underbar avslutning på en härlig tid. Jag är socionom! 









 
 
 
 


   

Tomt och ändå rörigt

Sista skoldagen på socionomprogrammet är gjord. Läraren inledde seminariet med att poängtera att det är en stor och speciell dag. Vissa (precis som jag) har varit inom skolans värld sedan årskurs ett, tills nu. Jag håller med. Det ÄR en stor dag. Till helgen firar vi. Resten av veckan då? Flyttlådor och tomma väggar. Sopsäckar och ekande graderober. På söndag går flyttlasset. Det är många känslor inblandade..

 
 

Ettårsdagen

Hotellfrukost, rosor och en skön hemmadag. Ett år tillsammans. Och så många vi har kvar!

 

Happy New Year

Nyårsafton spenderade vi i stugan. Tillsammans med bror och hans flickvän startade vi dagen med spel och uppladdning för kvällen. Kring lunch dök ytterligare några ur gänget upp. Klädkoden för dagen var varma skoterkläder. Bakom gammelskotern kopplade vi två pulkor. Efter lite om och men hade den dragit åtta personer upp på berget. Där grillade vi lunch och mös. Väl tillbaka i stugan hade sista gästerna dykt upp. Nu blev klädkoden badkläder då vi invigde den nybyggda bastun. Efter lite uppfräschning och uppklädning serverades trerättersmiddag. Avokadobåtar med havets läckerheter till förrätt, varmrätten bestod av smördegsinbakad oxfile med murklor samt hasselbackspotatis, och efterrätten var nutella semifreddo. Vi spelade spel, lekte lekar och skrattade. Skjöt raketer och skålade in det nya året. En fantastiskt dag och kväll med fina vänner.







 
 
 
 
 

RSS 2.0