Umeå, första delen

Lägenheten målad och klar. Gick bättre än jag trott och snyggt blev det. Efteråt bar det iväg till Jerry och Viktor där jag ska bo tills nästa helg i väntan på mina möbler. Ett jätte mysigt litet gårdshus. Såg Bröllopsfotografen, eller jag gjorde, Jerry låg och läste och Viktor skickade sms, tycker personligen att det är en väldigt rolig film då jag föredrar den och Smala Sussie. Och efter det blev jag så otroligt foto sugen så jag gick runt i lilla huset och fotade på fina saker. Här får ni en liten smakbit av hur mysigt det är.


Make my day

Behövs inte mycket, men detta gjorde min dag.
Inte bara den fina texten utanpå utan också det som var inuti.
Tack Sofia!


Vit vitare vitast

Då man hostar så mycket att man inte kan sova, har så mycket att tänka på med planering av flytt, födelsedagar, reparationer och inköp så är det inte så underligt att jag känner mig som en zombie. Har ingen ork, allt jag gör blir mekaniskt och inte alls med känsla. Känner inte för något och alla är bara i vägen. Ber om ursäkt för mitt uppförande till alla som jag omges av! Men allt kommer nog bli bättre då jag kommit mig iväg. Men lite har jag i alla fall kunnat åstadkomma mitt i min lilla bubbla. Dessa möbler är nu inte längre babyblåa utan vita.


Onsdag

Hemma från Umeå. En trevlig resa med fina tjejer. Utan denna resa hade jag inte varit där jag står nu. Känslor som byts ut och planer som ändras. Längtar bara tills jag är där igen. Just nu vill jag inge annat än lägga mig och sova, länge, länge. Men imorgon ska en liten del av mig bort. Ett märke som har varit jag kommer nu inte att vara det längre. Känns bra.



Man skulle ju bara vilja veta vad Sofia och Carro ser?!

Augusti

I mitt huvud snurrar inte mycket annat än jobb, flytt, skola och planering. Känner mig stressad, kanske beror på att jag börjar bli lite nervös också. Men som tur är så ska jag och mina underbara brudar ner till umeå på måndag. Kolla på lägenheten, shoppa, äta go mat och sova på hotell. Det blir våran semester då vi alla har jobbat hela sommaren.



En augustikväll ute på havet - underbart!

Joel

Den största ramen har nu fått ett innehåll och det blev på snyggingen. Tänk att kunna vakna upp och se denna varelse sitta på sin vägg varenda dag, inte helt fel!


Black and White

Tavlor (40 kr/5 st på Reprisen) i olika färger och former blev ett snyggt tavelkollage som ska upp på väggen i min lägga. Dock har jag tänkt få dit nåra fler.


Nu är det på gång

Sista dagen på jobbet dag, eller det skulle då vara det iaf. Men chefen undrade om jag inte ville jobba helgen också och självklart tar jag på mig det jobb jag får! Dock blev jag hemskickad från jobbet idag lite tidigare då jag knappt kan prata och snorar massor. Men det här ska nog gå.

Fick mig en lägenhet igår, på mariehem. Känns inte som det bästa stället men samtidigt känns det himla bra att ha någonstans att sova. Bra hyra, eget kök, wc och dush. Kan väl inte kräva så mycket mer egentligen.




Charlotta





Det här är Loka




RSS 2.0