Söndag

Första advent och på backen ligger inte en enda snöflinga. Känns som det kommer bli en grön jul, men det kanske går ändå. Började dagen med en kopp glögg och det första ljuset i staken tändes. Det är så mysigt!
Bara två dagar kvar nu innan vi drar till Ryssland. Först kändes det bara kul och spännande, men nu har en annan känsla dykt upp också. Hur som helst så hoppas jag på en lärorik resa med minnen för livet. Nu ska jag sova för det är två långa dagar innan det bär iväg på onsdag.

Ha d  bra!

Julförberedelse.

Denna helg har varit en lugn men rätt så kul helg ändå. Igår var vi på pyssel dag hos carro och josse. Jag var inte alls på pysselhumör så för mig blev 2 st fula julkort. Men det var kul att gå runt och titta på dom andra och bara umgås. Idag har pysslandet fortsatt. Jag började med att göra två enris kransar. En till våran dörr och en till famors. Sen så blev det att fortsätta på julklappen som ska bli till mormor och morfar. Den kommer ta tid... Plus att jag, pappa och Lydia letade oss ut i skogen för att hitta en gran att ha ute. Och en grann blev det.



Nu bär det iväg till skolan på en måndag för första gången på 9 veckor. Känns som skönt på ett sätt. Nu får man en helhet.

Take care!

Måndag

Sitter här och funderar på julklappar till folket. Det är ju faktiskt tid att börja tänka på det nu. Dock så vill jag att de julklappar som jag ger bort ska betyda något. Detta kan ju ses som väldigt svårt. Men jag har redan kommit på några idéer som jag ska försöka kunna knåpa ihop själv. Det gäller bara att få tag i materialet. Men vad ska man tex ge till storebror sin? För att inte tala om mor- och farföräldrarna...? Men oftast hinner något dyka upp,mer eller mindre betydelsefullt.



Hittade förö
vrigt en helt otroligt bra låt som ingen mindre än Fools garden sjunger, ni vet Lemon Tree-gänget. Fanns dock inte på you tube men om du har spotify så sök på Fools Garden Count on me. Amazing!




Äntligen

Jag vågade! I torsdag färgade jag över mitt blonda hår. Det blev koppar-honungs-orange färgat. Känns som en befrielse och att jag nu kan färga det hur jag vill. Haha. Kanske var bra att jag inte hade så stora förväntningar utan var ganska inställd på att jag inte skulle bli nöjd, men det blev jag. Dock är det ganska svårt att få ett kort som rättvist visar vilken färg det är. Ni får se det i verkligheten för att se med egna ögon helt enkelt. Men här är iaf ett försök att visa på ett ungefär.



Nya tider


Imorgon gäller det! Är väldigt nervös men riktigt riktigt taggad. Ju mer jag tänker på det desto säkrare blir jag. Hoppas bara det blir bra!



I used to care so much about what others think about
Almost didn't have a thought of my own
The slightest remark would make me embark
On the journey of self doubt
But that was a while ago
This girl has got stronger
If I knew then what I know now
I would have told myself don't worry any longer it's OK

Cause a face without freckles is like a sky without stars
Why waste a second not loving who you are
Those little imperfections make you beautiful, lovable, valuable,
They show your personality inside your heart
Reflecting who you are

Natasha bedingfield - Freckles

Besök hos naprapaten

Igår blev det droppen. Mina revben värkte och andningen skar. Hade hoppats på att de skulle komma på rätt plats igen av sig själva men icke det. Det fick bli ett besök hos naprapat B-O i Skeå. Han tryckte och knärtade och mina smärtor försvann. Helt otroligt hur man kan urskilja genom att se(!) på en människa hur benen/lederna ligger.

Innan B-O börjat behandlingen satt vi och pratade. Han stannar mitt i en mening och stirrar på mig. Whatsup? Känner du det här? frågar han och trycker på ett ställe på kinden. Och visst gjorde jag det. Käken var ju helt sned (ur led). Han undrade om jag gnisslade mycket tänder, och utan att ha sagt nå så prickade han mitt i prick. Jag lider helt outhärligt av tandgnissling. Han bad mig gapa lite och tryckte lite lätt på benen på båda sidorna. Hoppas bara nu att detta verkligen var orsaken till mitt gnisslande, för isf är det borta nu! Likaså är andningen och värken i revbenen borta. Jag tackar så hjärtligt för det!

Jenny hjälpe mig att få spotify, så nu sitter jag här och lyssnar på di besta! Tack Jenny!






RSS 2.0