Snö och is-dag

Helt underbara dagar! Igår hade vi snö&is-dagen med skolan (freja-huset). Kunde inte ha prickat in med vädret nå bättre alltså. En promenad på 10 km och gassande sol med tre härliga brudar. Det är bara att börja vänja sig vid fräknarna som bara kommer bli fler och fler om vädret fortsätter så här.

Idag var det ju lika härligt. Men det var en vanlig skoldag och den fick inte spenderas lika mycket utomhus. Men dock hade vi långfärdsskridskor på gympan så lite frisk luft blev det. Det var en ny upplevelse som inte alls var lika hemsk som jag trodde det skulle vara. Men om man inte gillar vanliga skridskor så hade jag inte förväntat mig att tycka om detta heller men det var då mycke roligare än vanliga skridskor!






Skidor

Äntligen! Har kommit mig ut i skidspåret och det är lika roligt varje gång. Har ju som ett mål att klara av också, ska ju orka den 10 km långa färden på lördag. En lämplig utmaning till att börja med. Känns riktigt spännande.

I fredags var jag, Jenny och Karin till älvsbyn och hälsade på Sara. Det var riktigt trevligt, och hennes lilla kattunge Tiger somnade bakom mitt huvud.


Slutet på det roliga

Började inte så bra, men lovet slutade desto bättre! Fick en kanon dag i Kåbdalis med underbara människor. Allt var perfekt! Sedan igår tog vi skotrarna och for ut i mörkret och skogen för att leta oss till hemmings. Ingen av oss är vana skoterförare och ingen hade heller kört dit. Men kändes som en kul utmaning. Dock blev jag nästan lite besviken. Det var ju alldeles för lätt. Skoterleden var sladdad och väldigt bra skyltad så innan vi hann fundera så var vi då i hemmings. Kanske ändå bra. Men kul var det.






<3

Första härliga dagen på väldigt länge nu och den spenderades så klart ute! Men igår gjorde jag något jag inte gjort på vääääldigt länge. Vi tog nämligen med små kussarna till äventyrsbadet. Det blev en stor succé och tiden bara rann iväg. Har nog sett ner på det ställe lite för mycket.












Ett av alla dessa val

PANIK, panik och återigen panik!

Blir galen...


RSS 2.0