Så var det dags

Bara tre oavklarade examinationer. Närmare än så här har jag aldrig varit. 

 

270km norrut

Spenderar några dagar i Luleå. Finare pluggplats får man leta efter. Sitter på tredje våningen i Kulturens hus. Har utsikt över luleälven med solnedgången som speglar sig på den tunna is som hunnit lägga sig. Himlen är röd och lila. I öronen strömmar musik från Bo kaspers orkester. Inte konstigt att det finns energi till att skriva.


 
  

Rockabilly

För snart en vecka sedan anordnade ett härligt gäng från klassen en sittning. Tvårätters middag, tävlingar och dans. Detta under temat "rock/rockabilly". Mina förberedelser inför kvällen var inte stora men efter ett besök på en secondhandbutik hade jag tröja och örhängen. Underdelen lånade jag av min syster i form av en utsväng kjol och frisyren började jag kämpa med någon timma innan start. Resultatet blev lyckat. Både av utstyrseln och kvällen. Efter att sittningsgruppen räknat ihop poängen och utsett mig och A till vinnare av danstävlingen drog mitt lag hem hela vinsten. Ni förstår, detta satte några extra plus på kvällens slutresultat. Supertrevligt!

 
 

Sånt där pyssel

Länge har vi pratat om att gå till den där pysselbutiken. Så igår blev det av. Ett lättsamt pyssel och med härlig musik i bakgrunden har du fått dig den perfekta höstkvällen. Det blev att dekorera tändsticksaskar för att sedan stoppa den tillsammans med ljus i en egentillverkad gå-bort-påse.

 
 

om att göra något annat

På några få månader kommar jag att ha lämnat studentlivet. Det känns skönt. Men också vemodigt. Lärande och studier har varit min vardag sedan 16 år tillbaka. Nu ska jag ut i arbetslivet. Förhoppningsvis hjälpa människor på ett eller annat sätt. Ha en arbetsgivare och arbetskamrater. Och tjäna lite pengar. Är det nu jag blir vuxen på riktigt?  

RSS 2.0