Moppetur


Vi for ju då upp med mopparna till min stuga igår kväll. Gick mycket fortare än vad som var beräknat så det var ju skönt. Stannade till i Fällfors för att se om det fanns nå liv där eller om det var hel dött, och vi konstaterade de senast nämnda. Framme efter ca 1h och 30 min. Vi bara mööööös. Gjorde upp en eld i den öppna spisen, tog fram lite gotta och satte oss tillrätta i soffan. Kring halv 2 var det sängdags efter att vi hunnit vara ute och gunga lite gungbräda. Sov som nå stockar.

Imorse vaknade vi alla kring halv 9 av att emma skulle ner från översängen och hoppar ner på golvet. Det var en lämplig väckarklocka. Vi åt frukost och begav oss genast ner till gräsmattan i den sköna solen. Solade till Lunchen, typ halv 12. Enoooormt skönt. Det kändes verkligen som sommarlov då (men det gör det även nu). Efter lunch tog vi vårat färdmedel och körde till Maranäsvältan. Och för den som inte vet vad det är så är det en enormt djup grobba med bara sand. där sprang vi ner och upp, en gång för sen orka vi inge mer. Kollade in dragracingen som pågick på ett flygfält bredvid innan vi styrde kosen hemåt.

Men äventyret var inte slut där. Eftersom att allas moppar hade gått så bra och ingen hade fått soppa torsk eller nå så var det som att den här resan inte kunde vara utan det. Såklart bara nån kilometer från hemmings så får jag ju punka på mitt bakdäck. Ja, inget att göra åt saken annat än att ställa den vid vägkanten och hoppa på en annan moppe. 

Äntligen hemma efter en lång dags äventyr. Nog för att vi lika gärna kunde ha stannat till imorrn. :)


Fredag - Lördag

Helgen är den tid då man verkligen vill hitta på något. Man tänker att man ska träffa dom kompisar man inte träffat på väldigt länge eller kanske fara och grilla någonstans med de närmsta vännerna. Men eftersom man inte har så stor fantasi är det inte så stor skillnad på helgerna och därför blir man ganska less och vill hitta på nåt nytt. Men vad är då nytt?

Jag, Emma, Emelie och Frida B hade tänkt hitta på nåt. Och eftersom ingen av oss ännu har körkort så får det bli moppen. Vi kom på att vi skulle köra till min stuga som ligger kanske 5 mil inåtlandet. Orka, säger ni då. Haha klart man gör. Själva åkturen kommer att ta ca. 2 h och när vi väl är framme kan vi härja fritt i den underbara naturen.

Ha det bra tills vi kommer hem imorgon någon gång.

image21

Ledighet.

Igår var en underbart härlig dag!

Jag vaknade av att solen kikade in genom mitt fönster. Började dagen med en halvtimmes solning innan det bar av till bagarstugan där mormor, moster och mamma bakade bröd. Där träffade jag Gunhild och Alma, så jag for hem till dom och tog hand om Alma medans Gunhild lagade mat.


Sedan kom Jonas och hämtade mig och skjutsade mig till frissan. Frisyren vart väl inte riktigt bra men det är sommar så jag får sätta upp det i en knut. Sedan när jag kom la jag mig i den underbara sommarvärmen och solade i kanske 2 h (som jag nu ångrar innerligt), får inte sola nå mer nu innan sommarlovet. :( Har solbränt mig så pass mycket att jag nästan inte kan sitta ner. Undersidan av mina lår och vader lyser röda. 

På kvällen var jag så rastlös så jag kom på den briljanta idén att cykla till blåsmark där Blåsmark div 5 spelade. Det tog 52 minuter att cykla dom dryga 18 kilometrarna. En mycket härlig cykeltur i det mycket härliga vädret! Dock gick det inte lika bra för Blåsmark som förlorade med 4-1 mot Öjebyn.



Trevlig helg!


extreme make over?

Hunnit göra mycket saker idag.
Vaknade kvart över nio av att min morfar ringer och väcker mig. Han frågar om jag ska åka med han in till min  mammas jobb och det gör jag. Sedan är jag där från 11 till halv 1 typ. Satt där med dom gamla farbröderna och njöt av det härliga vädret. Sedan for jag och mamma in till hortlax för att tänderna skulle ju bort. Men dom tog bara en tand idag för dom hade inte tid att ta någon mer. Sedan när vi hade varit där for vi till graven och strosade runt där tills Lydia slutade skolan. Då for vi in till klubbgärdet där hon skulle klippa sig och efter det for vi på stan en liten stund. Efter den mycket lilla middagen (kunde inte äta något pga min borttagna tand) så bar det av på träning. Dock en mycket slapp träning för huvudet gjorde alldeles för ont för att jag skulle kunna anstränga mig för mycket.



Imorgon ska jag och klippa mig. Hade bara tänkt ta bort det allra värsta för i sommar vill jag ha långt hår så att det går lätt att sätta upp i en knut (grymt skönt). Men jag funderar på om jag skulle göra nå slingor i håret, inte några allt för synliga men bara så det blir lite mer liv i håret. kanske skulle vara en idé... eller? Känner för att göra något annorlunda, om jag var tillräckligt modig skulle jag göra mig till brunett men nu är jag ju inte det... ^^


All night long.

Lyssnade på den här låten från Eurovision, Danmark. Grymt härlig kille med en bra låt som har text som passar in just nu i mitt liv! Puss på det.

The sun is up
I'm feeling great
I'm just enjoying life
Right here in the shade
Lets take a ride, right away
I'll be by your side
So easy, the easy life

Celebrate the good times

All night long
All night long
Celebrate good times - come on
All night long

Who's to tell
What's to come
All I know is tomorrow
Today will be gone
Get out, out of bed
Put on your blue suede shoes
Get up, up and dance

Celebrate the good times

All night long
All night long
Celebrate good times - come on
All night long

All night long
All night long
Celebrate good times - come on
All night long

If you're life is like a sad song
Maybe
You should try and celebrate it
Celebrate it

Känner ni it? Man blir HAPPY.


Vinst!

Match ikväll mot Bergnäset och vi VANN med 3-2! Så jäkla skönt. Det var som en stor sten från kroppen som ramlade av då slutsignalen gick och jag förstod att vi vunnit! Åhh ett glädje tjut... Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.

Sen när jag är påväg hem ringer Emelie och meddelar att vi är lediga imorrn också! Så nu har vi helg. Kan ju inte säga annat än att BF är slappt. 3 skoldagar kvar och dom kommer att gå snabbt, för det sägs ju att tiden går fort när man har roligt.



Imorgon ska jag och dra ut två tänder och jag är så nervös. Har aldrig dragit ut några tänder förut och det kommer göra så ***** ont. (har iaf ställt in mig på det). Och inte nog med det, det är inte bara två tänder som ska bort utan två till kommer att försvinna på två veckor.

 Jag frågade jappe om man får ta hem tänderna man drar ut. Jag vill ju stoppa dom i ett glas med vatten och få mig nån tia. Vem vet, tandfén kanske vill ha mina tänder fortfarande. ;)

Så här glada är vi över att sommarlovet snart är här!


image13

Tjingeling.

Himlen är oskyldigt blå

Måndag morgon och solen fortsätter skina på en klarblå himmel.  Älskar denna årstid! (om solen är framme alltså)

Sitter på skolan när jag egentligen kunde ha legat i sängen. Våran kära lärare kom på i helgen att vi inte hinner börja på något nytt arbete så vi skulle få använda de sista lektionerna till restarbete. Vi som frågade om detta förra veckan var iaf tvugna att komma hit idag för att sedan sitta här och inte ha något att göra. Men vi är iaf lediga torsdag fredag och det glädjer mig. Eller egentligen inte fredag men jag har bara inte tänkt komma hit halv tolv fredag för att ha en lektion och sedan sluta 20 över 12, det tänker jag bara inte göra! Så vi får väl se om det blir frånvaro eller inte.



Den som har läst PT, eller rättare sagt sporten i PT har kanske sett en mycket fin bild på mig. Haha en bild som är mer än ett år gammal, men it gör hä nå.

Nu ska jag nog gå och sätta mig ute i solen. Men jag ska försöka att inte sola så hårt, inte iaf nu när min hud är lika röd som en kräfta.

Pussheej

Sunlight

Det svider som över hela kroppen. Ingenting får röra huden, och det är ganska svårt, för man vill ju inte direkt vara naken. Det är som en känsla av små små nålar som sticker mot huden. Och varmt är det, fastän man har en fläkt som blåser på huden så är värmen ändå det som är överlägset. Jag pratar förståss om solbrännan.

Kan ju inte vara i solen längre än att det börjar bli lite varmt så är jag röd. Och tänkt då att jag suttit i solen alldeles för många timmar idag. Men jag får ju skylla mig själv. Men det är ju lika bra att huden hinner vänja sig, ska ju klå min morfar i brunhet som brukar vara av det värsta slaget när sommaren är slut.

Och när min mamma då säger att jag måste vara extra försiktig med solning så säger jag till henne att inte lär jag få hudcancer. Varför skulle just jag få det?!

Jag söker på google och ser vad som står om hudcancer.

"Basalcellscancer, basaliom, är en vanlig form av hudcancer orsakad av kraftig exponering för UV- (ultravioletta) strålar.

Man bör vara extra försiktig med solning om man:

  • Har hudcancer i släkten
  • Har många vanliga födelsemärken
  • Har oregelbundna födelsemärken
  • Är blek
  • Är solkänslig
  • Har fräknar
  • Har blont-rött hår
  • Har grön-blå ögonfärg"
Det skrämmer mig för fem av åtta punkter stämmer in på mig. Jag har inte hudcancer i släkten, inte många vanliga födelsemärken eller oregelbundna födelsemärken, men de andra... :S

Mors dag!

Grattis mamma på mors dag!
Känns kul att det finns en sån här dag men det är jobbigt när man inte vet vad man ska ge henne. Men en sak fick hon då, hon fick veta hur mycket vi tycker om hon, och det tycker jag är det viktigaste med sånna här dagar.





Igår spelade vi då match i lule mot Lira. Först när vi kom dit fick vi det minsta lilla omklädningsrum man kan tänka sig. Man kunde inte ens böja sig ner 2 st för att knyta skorna utan att nocka varandra. Sedan så var det nån som upptäkte att det var små svarta myror i duschen, så den tänkte vi inte använda. Och inte nog med det så hade dom glömt mina målvaktsgrejer så vi var tvugna att låna en tröja av Lira och Magda for och köpte ett par shorts för 800 (!) kr på intersport.

Varmt var det! Vi spelade 0-0 efter första halvlek och dom var riktigt fula i spelet. Man märkte dock varifrån domarn kom, såklart från lule. Skulle inte förvåna mig om han till och med tillhörde deras klubb. Dom slet och och drog i kläderna och ändå var det vi som fick mest frisparkar mot oss.

Iaf så i mitten av andra halvlek gjorde dom deras första mål. Och efter det rullade det bara in mål. Det vart 4-0 till dom. Jag som var helt slut efteråt hade kämpat förgäves för att vi skulle klara oss med bara ett fåtal mål mot oss. Och min belöning kom dock efter matchen då jag blev matchen spelare. Jag vann en midje väska med två vattenflaskor som man kan ha då man är ute och springer. Så nu måste jag ju gör det nån gång...


Nu ska vi iväg på middag hos farmor. Undra vad det kan bli för gott...

Lördag

Far iväg till Lule nu för att spela match mot Lira. Kände inta alls för att fara iväg i detta fina väder. Man vill ju ligga ute och sola. Efter matchen blir det kalas hon min mormor med mammas sida. Kul att träffa dom. Surströmming blir det förståss! Mumma.

Aja snart kommer min skjuts så jag ska nog dra mig mot skorna.

Ha en skön dag!

image11

Grön gentleman?

Klockan är tjugo i tolv och ja sitter här och är jätte trött. Mina ögonlock faller snart ner, tar tändstickor för att sätta fast dom. Skriver ett nytt inlägg för att hålla mig vaken. Varför går jag inte och sover?

I veckan har det gått runt ett sms där det stått att fredag den 23 maj skulle nån (?) försöka stoppa alla bensinmackar så att ingen kunde tanka. Detta för att demonstrera mot de höga bensinpriserna.

Någonstans har jag läst att bensinpriserna måste fördubblas för att kunna minska utsläppen. Och visst, jag tycker absolut att vi ska minska utsläppen. Men dessa förslag på att bensinpriserna ska höjas kommer oftast från de som skriker högst, alltså de som bor i Stockholms innerstad. De har råd att tänka klimat-smart för de har ändå tunnelbana och andra mycket bra färdsätt. Men vi då, vi som bor ute i glesbygden, vi som bor i den riktiga världen, för oss är det lite mer komplicerat.  Det är inte så bara att ta bussen till stan när man  har glömt att köpa maten till nästa dag. Nädå, här planeras det utifrån busstiderna. Bilen är ett måste, här där vi bor. Att höja priserna gör då bara vi som bor på landet arga.

Några andra saker som staten kan tänka på att ändra istället är många. Jag läste just i någon tidning att  kossorna utgör hela 4 procent av växthuseffekten! Kossorna har någon ovana att stå och rapa och därmed utstöts mängder av metangas. Denna gas stiger mot himlen och blir en elakartad växthusgas. Varför inte döda fler kossor? Eller så får vegetarianerna börja betala skatt för att de inte hjälper till att förhindra växthuseffekten. Staten skulle tjäna pengar på det, och det skulle dom nog inte tacka nej till.

Eller en annan sak som jag tänkt på. Staten försöker ju hela tiden spara in pengar på det ena eller det andra. Men då undrar jag varför dom ska skicka tex potatis som odlas här i pite ner till umeå för att sedan skicka tillbaks det hit till pite igen? Snacka om att köra flera lastbilar i onödan. Vars hamnade det här med att sluta köra bil så mycket?

Vissa saker kan man tycka att till och med en treåring skulle kunna räkna ut, men staten har verkligen problem med att lösa det. Som att jag skulle ha rätt då. Nä jag säger inte att jag skulle kunna styra sverige med mina resonemang.
Men jag hoppas det kan bli till en tankeställare för någon.

image10

     

Ingen rast ingen ro

Igår cyklade då jag, emelie och hanna till skolan. Och då tänker du säkert att, vadå, det gör jag ju varje dag. Men nu handlar det inte om nån enstaka kilometer utan närmare 2 mil.

Vi planderade att starta halv 8 för att då ha 2 h på oss innan våran första lektion började. Men på morgon kvisten så hade vi inte så brottom så vi tog oss inte iväg föräns tio i åtta. Men nog cyklade vi fort nog för att hinna till lektionen i tid. Jodå efter 1h och 22 minuter (för att vara exakt) så var vi framme vid huset Freja. Jobbigt och mycket mycket varmt. Ska ju absolut inte klaga på vädret nu när solen äntligen kommit, så det var en perfekt dag för denna cykeltur.

Men motioneringen slutade inte där. Klockan 1, då vi egentligen hade slutat, var det den obligatoriska Backajoggen. Kanon kul! (för att citera Björn Gustavsson som Benjamin som vi gjorde många gånger under onsdag och torsdag) Men inte lika kul när man hade ont i rumpan och ryggen efter cykelturen, så det vart en lite kortare variant av joggen.

På kvällen spelade vi match mot pojkar -92. Alla visste vi nånstans där långt bak i huvudet att vi skulle förlora men vi kämpade ändå på som om det var den viktigaste matchen på sesongen (som också vissa kan tycka att det var). De fick in 2 mål i första halvlek och sedan i andra började vi med 1 mål, sedan två men det dömdes bort för domaren inte såg att den var in, och sedan gjorde dom 1 mål till. Vi gjorde ett till och sista målet gick till pojkarna. Vi förlorade då med 5-2 (5-3 egentligen). Efter den dagen var jag ganska slut kan jag lova. Men denna underbart sköna fredag har fört med sig nya krafter!

Nu kommer Jonas främmande (eftersom han fyller år) så jag ska gå och vara lite social.

Pusshej

image9


Hör du något som surrar?

Sitter här och försöker komma på hur jag ska klistra ihop ett grattis kort till min mamma. Det är ganska svårt, men grymt kul. Men det är inte hon som fyller år idag utan min bror, 19 år! Det är ändå gode gammalt :P

Ikväll blire kalas för hela släkten så huset kommer att fyllas kan jag lova. Både mamma och pappas sida kommer och då blir vi över 25 st. Hehe

Men nu måste jag gå och fixa det där och sedan städa mitt rum. Kan ju inte se ut hur som helst.

Trevlig Helg!

image7

Lydia, Jonas och Jag. (snart sommar!)

Glatt sällskap gör vägen kort.

Nu sitter jag här med ett bultande hjärta, jag har inte hunnit varva ner ännu. När jag väl bestämt mig för att göra något så blir det allting på samma gång och då hinner jag inte ens sätta mig ner och äta middag.

Slutade skolan 3 och då for jag direkt in till stan. Halv fyra kom Lydia in och vi skulle då hitta en present till Jonas som fyller 19, en mors dag present och sen så fyller mamma även år på måndag. Och när man inte vet riktigt vad man ska handla och man har en tid att passa så blir allt ganska stressigt. Vi hittade iaf en mors dag present i form av ett halsband och två tröjor till Jonas. Sedan resten av de 600 kr jag spenderade la jag på mig själv... Jag köpte bla en bikini som jag aldrig trodde jag skulle hitta. Vart ändå gode nöjd över överdelen men inte över trosorna. Aja får väl antingen tvinga mig i dom eller så köper jag ett par andra.

 

Nu sitter jag och väntar på att Hanna och Emelie ska komma, vi ska sova i min lilla stuga. Sjunga sing star är ett måste som vi gjorde i höstas då de sov här. Men dock så bygger inte mina grannar om längre så vi blir nog inte väckta av några byggubbar den här gången tror jag. Men så lätt kom inte gubbarna undan ska ni veta, vi skyndade oss att sätta på den värsta låten vi kunde hitta på sing star (Lena PH) och sjöng för fulla muggar. En ljus låt + ny vakna röster + att man inte kan sjunga = mycket hemsk hemsk sång.

Imorrn ska vi cykla till skolan, bara för att vi är sånna hurtisar. Kommer bli grymt kul, men även jobbigt. Efter skolan har vi något som heter Backajoggen (där vi dock ska gå) och efter det ska vi cykla hem igen. Halv sju far vi på match mot pojkar -92 i b-mark. Kommer bli en jobbig dag, men jag har ju satt mig i den positionen själv. 

Aja nu ska jag gå och fixa det sista innan dom kommer, Ha d gött! 


Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå

Idag har jag varit hemma. Vaknade med en tjock knut i bröstet och värsta hostan så jag gick och la mig igen i min sköna säng. Vaknade inte förän halv 11 och då var det redan lite bättre. Jag som så fort blir rastlös började knopa ihop ett mors dags kort som var färdigt där kring 1. Och sen så var det samma sak igen, rastlösheten kröp sig på. Jag bestämde mig för att baka chokladbollar och sedan lagade jag middag, pasta och någonslags korvgryta. Förstår inte att laga mat kan vara gode kul när man väl tar sig tid, men för det mesta är det bara en jobbig vardagssyssla.



Så här blev resultatet av mitt kort!


Nu på kvällskvisten följde jag och Lydia med pappa för att slänga nå gammalt bråte. Ursh vad äckligt saker och ting kan bli. Det luktade bajs och ta i sakerna var ju inget man ville göra. Vi började sedan att diskutera hur man egentligen kan jobba på sådana ställen som en soptipp, sopbil eller som avloppsrensare. Tänka sig, det finns verkligen folk som gör det!

Jag vet inte, men jag tror enbart det är någon slags fördom jag har. Men om man är sopgubbe eller jobbar som avloppsrensare så tänker man ju genast på sånna personer som inte orkat gå klart skolan eller de som det inte gått så bra för i skolan.  Vem skulle välja att jobba med det?  Men  som  avloppsrensare  så behöver man väl ändå vara ganska utbildad, eller har jag fel?

En sak är då säker, jag ska då aldrig bli varken nån som jobbar på en soptipp eller någon som rensar andras avlopp! Jag tycker det är nog äckligt att torka av köksbordet med en disktrasa!

Pusshej

Väntan - på bättre tider?

Har åssit att göra. Bra då att man kan sitta här och skriva saker som ingen ens orkar läsa, haha.

Fick en låt på huvudet som känns som en uppiggande låt. Behövs en dag som denna. De flesta, om inte alla, har nog redan hört den, men det går inte att lyssna på den för många gånger.

Hakuna Matata
Det är ord som är bra
Hakuna Matata
Gör att man blir glad
Finns inga bekymmer
Man är lycklig var dag
Är en härlig frid, filosofi
Hakuna Matata

-För, när han var ett vårtsvins barn
-När jag var ett vårtsvins barn
-Oerhört bra
-Tack!

Hans mage var krånglig, det var inte så lätt
Det blev tomt på savannen när han blivit mätt

Jag var känslig och vek, trots mitt tjocka skin
Var så svårt, ingen polare som ville bli min

Åhh vilken skam
(Han skämdes så)
Ville helst byta namn
(Vad betyder ett namn?)
Alla bort från mig sprang
(Hur kändes det?)
Varje gång som jag...
(Nej Pumba, inte inför barnen)
Oh, Förlåt!

Hakuna Matata
Det är ord som är bra
Hakuna Matata
Gör att man blir glad
Finns inga bekymmer
Man är lycklig var dag
Är en härlig frid, filosofi
Hakuna Matata



Nu ska jag se Andra avenyn, så har jag nå att göra iaf.

pusshej

Livet är kort

Ne verkligen inte. Idag har det inte varit någon solig dag. Skulle precis fara med min räcer moped till blåsmark för att se div 5 laget spela när regnet började ösa ner. Jag väntade och då det blev uppehåll satte jag mig på och gasade iväg. I kälen började det hagla så att det riktigt gjorde ont. Och när jag kom fram till Blåsmark snöade det. Varför har vi april väder i maj? Så får det inte vara. För er som är intresserade så vann iaf BSK med 8-0 mot Arvidsjaur. Det var en skön vinst!

Jag har börjat känna mig sjuk och det får jag absolut inte bli. På onsdag är det en viktig DM-match som vi måste vinna. Men ska kurera mig på bästa sätt.



Igår började jag och emma prata om livet, framtiden och sommaren. Vad gör man egentligen av sitt liv? För varje minut som går så är det tid från livet man tar. Dagar som gått kommer aldrig tillbaka. Känns ganska sorgligt när man tänker efter. Som tur är så är det ju lika för alla.

Men hur ska man då göra för att ta vara på sitt liv på bästa sätt? Ska man göra det man mest av allt tycker om eller ska man plugga så att man har ett bra jobb i framtiden?  Liver är ju nu och livet är även då man blir 56 år. "Ta vara på din ungdom". Men det är ju nu som jag har chansen att plugga så att jag kan få ett bra jobb, bra lön och kan leva ett gott liv. Men samtidigt är det så mycket annat man vill göra som ung. Man vill fara ut och resa, se andra saker och uppleva andra miljöer, testa på olika saker och helt enkelt bara göra det man vill.

En sak är då säker. Den här sommaren ska bli en sommar då jag ska göra det jag känner för. Frihet.
Och på tal om frihet kom jag att tänka på Dileva låten - vad är frihet? Haha

Take care

Efterlängtat

Och nu var det helg igen, som rubriken syftar på. Att det kan vara så otroligt skönt. :) Ja vad händer i helgen då?

Ikväll är det match mot sikfors och ja, vi får väl se hur det går. Kom och kolla iaf, LF-arena 19.15. Sen efter matchen drar vi till stugan bara för att chilla. Tar en popcorn påse och sätter sig ner och behöver inte tänka på nånting. Man är som avskärmad från resten av världen. Om ni inte prövat det så gör det, far någerst där det inte finns mottagning eller grannar. Endast skog. Kan lova att ni kommer att känna lugnet.

Slutade 11.20 idag men såklart går det ingen buss förän typ 2 h senare. Men då har man ju turen att man kan gå på stan i skor som skaver nå så hemskt. Men nu är jag iaf hemma och ska gå och packa mina grejjer.

Trevlig helg, sup och svälj !

Jag och jappe i stugan

Soptipp?

Solen lyser men blåsten gör att det inte alls känns lika skönt ute som det ser ut. Jag vill ha sommar nu!

Igår var jag och fotbollslaget och plockade skräp efter vägar. Så om du såg nåra med reflexvästar i dikena runt pite så var det vi som plockade upp eran skit. Asså jag fattar inte att folk bara kan slänga ut så mycket saker som de gör. Kan lova att det var de mest underliga saker man kunde hitta. Jag hittade en datamus, lika många öl, cider och sprit flaskor som det blir efter en stor fest och en hel del annat. Emelie hittade en påse med gardintyger och en parambol (hur man då skriver det), nån hittade en strykbräda och nå viagratabletter. Haha ja allt möjligt.

Sedan hittade jag en spruta. Och så okunniga som jag och emelie är så gissade vi ju att det var en "knarkspruta". Jag kollade vad den hette och kollade upp vad det var för något.

"Alprostadil är avsett för behandling och diagnostik av erektil dysfunktion (dvs oförmåga att upprätthålla erektion för tillfredsställande sexuell aktivitet, som drabbar många män någon gång under livet) Administreringen sker med en applikator som tillför alprostadil via uretra (urinröret)."

Då börjar jag som fundera, har man sex i vägdikena eller vad håller folk på med?

image4

Släng skräpet i soptunnor!

godmorgon

Verkar bli en underbar dag idag! :) hoppas bara det håller i sig.

Igår började vi inte föräns halv 1 så jag och mamma hann gå på stan före skolan. Jag tror det är den mest effektiva shoppingrunda vi nånsin gjort. Jag hittade en jacka, skor, lång kofta, en present till jonas och en brödrost ;) Mycket nöjd.

sen när jag slutade gick jag till mormor och morfar där jag fick middag, pannkaka, mums. sedan pluggade jag lite Nk, som mormor förhörde mig på. "Åh det här är ju intressant!" haha ne inte ett dugg. sen for jag på step in, där solade jag och gick på ett spinningpass. efter det kan jag säga att jag var helt slut.

Kom sedan på att efter skolan idag typ 4 ska jag fara och simma, sedan äta middag hos mormor och efter det kl.18 bär det iväg med fotbollslaget för att tjäna lite pengar (rensa vägdiken). jippi. och då är klockan typ 9 då det slutar så då far jag och sover hos mormor och morfar. Skönt! :) Det känns som en väldigt lång och krävande dag, och på tal om det så har jag ju Nk-provet idag också! :S Äh det får gå som det går.

Ha en bra dag!

image1

Det här är min lilla prinsessa, Charlotta!

22.22

Ibland kan ganska skrämmande saker hända. Man kan tycka att det är slumpen men det känns alldeles för långsökt för att det ska kunna vara det. Saker som man ser kan man tycka att man sett förut, precis samma syn, man känner igen det så väl. vars kommer det ifrån? På väg hem en kall vinternatt tar man ena vägen hem för att komma hem så fort som möjligt, för att sedan dagen efter få reda på att om man tagit den andra vägen kunde kvällen ha slutat helt annorlunda. Eller man går och oroar sig för något som man känner på sig ska hända och helt plötsligt så gör det det.

(Sov morgon till halv 1 imorrn)

sov gott

måndag

Solen tittar fram!, men då blåser det som bara den... hade hoppats på en underbart varm dag :)

På onsdag har vi NK-prov om universum, hur kul är inte det? x) Inte kul alls! Ska bla veta varför himlen är blå på dagen och röd på kvällen, varför regnbågen är så många olika färger och vilka olika skikt vi har i atmosfären. Det intresserar mig inte ett dugg. Men ikväll blir det iaf att börja med det.

Hur ska jag göra? Jag kan inte svara på det och ingen annan, så varför frågar jag ens? Vill, bara för att jag inte har någon motivation och vill, för det är kul... "Tänk efter ordentligt innan du bestämmer dig!"  Men jag kan ju inte bestämma mig. Jag vet att de kommer bli besvikna och kanske sura på mig men jag måste ju få välja själv.

Salem Al Fakir - It´s true

Have a good time.



shit happens

Dagen har varit fruktansvärd. Sånna här dagar borde inte få finnas, solen skiner inte ens.

Var iaf och spelade match och det gick åt h-vete. Inte nog med att jag redan har funderat på att sluta så var det här droppen. Jag pallar it nå mer. jag har ingen motivation eller vilja så de kan lika gärna sätta mig på bänken.
Pratade iaf med mamma och vi kom fram till att jag ska ta ett litet uppehåll (som inte min tränare kommer att gå med på) bara för att se om det är det här jag vill hålla på med. Förra gången, alltså i vintras då jag pratade med min tränare om det här så sa hon: Ja det är ju som lite sent och sluta nu. Men Hallå (!) om jag vill sluta mitt i sesongen så får jag det, ingen kan tvinga mig att fortsätta. Men jag vill ju som inte sluta spela fotboll, för jag tycker ju det är kul, men det är något som inte stämmer...



Nu är det bara 4 veckor kvar till sommarlovet och jag har bestämt mig att jag ska ta mig igenom dom veckorna med ett leende på läpparna!



Tittut

Ja då har man skaffat sig en blogg då. läs och kommentera :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0