Prag del II



Miss Energizer och Miss Mul-T-Lock.



Folket på gamla torget.



Urgamla underbart vackra kyrkor.



Roliga speglar mitt i The Royal Castle. 



Välbehövliga och super smarriga milkshakes. 



Tillslut fann vi honom. Den snygge Tjecken. Och han var sjöman dessutom. 




Renskalle

Hittade denna på fjällvandringen. Precis så som jag vill ha det. Den kommer att klä min vägg alldeles utmärkt.



 

Back on track

Två veckor och tre olika platser. Prag, stora sjöfallet och nu, ja äntligen är jag tillbaka i Umeå. Två intensiva veckor. Fantastiska veckor. Sensommaren är allt bra ändå.



 

Stora sjöfallet









Prag

Hemma efter en underbar resa. En sommar med låg temperatur har nu kompenserats med fem dagar i hetta, god mat, gott sällskap och fantastiska byggnader. 








Doris

Sköta om två hus, stora trädgårdar och serva barn och barnbarn. Idag blev mormor 78 år. En hurtig dam som varit med om mycket. Jag önskar att mitt liv får bli likt hennes. Med en släkt som älskar henne så innerligt och med sin make hand i hand. Grattis älskade mormor (och hoppas att du får leva uti hundrade år)! 


Packa om och packa rätt

Sommarlovet började i söndags då jag jobbat mitt sista pass och som på beställning kom också det varma sommarvädret. Men för att njuta lite extra och komma iväg lite har vi bokat resa. Imorgon bär det av med bil söderut, närmare bestämt arlanda för att sedan fredag hoppa på ett flyg till Prag. 30 grader varmt och härliga vänner kommer göra dessa fem dagar helt underbara. Tisdagkväll landar jag i Luleå och onsdag morgon startar bilfärden norrut för lite fjällvandring med släkten. Packningen ser väl ganska annorlunda ut men ack så viktig att tänka igenom. Söndag gissar vi att vi är tillbaka från vandringen och på måndag morgon ska allt, jag menar allt (!), vara packat för då bär det av mot Umeå igen. Tillbaka till vardagen och ett annat liv. Hoppas att jag tar med rätt packning på rätt resa. 


Hagelgevär och lerduvor


Cornelia ett år



 






Kräftskiva





Gammalt blir nytt

Hittade en bänk uppe på vindan, en bänk som använts som disk i en affär där varorna bestått av sandkakor och höbollar. Dammig, sandig och full av spindelnät. Tur man ser potentialen. Blev i alla fall supernöjd och den passade ypperligt ute i sommarstugan. 




Carro hjärta Tomas






















Western Farm



Horse Show











Guldvaskning





På jakt efter den svarta björnens hemlighet




RSS 2.0