Kavat

Som jag suktat över dessa skor hela hösten. Och när skorna på rean var i fel storlek införskaffade jag mig ett par andra. Men efter en vecka var de trasiga och jag fick reklamera. När jag då i desperation besökte skobutiken igen hittade jag dessa; i rätt storlek och rätt pris (från 1599 till 399kr!). Jag älskar dem! Fina svenska skor som är ekologiska. 


Solsken

Åkte ut till bölesholmarna för korvgrillning och mys i solen. Älskar att detta bara är början på vårens fantastiska dagar. 


Man får inte glömma vart man kommer från

Ikväll blir det paltbjudning på allvar. Ett fint sällskap är inbjudna och allt är ordnat. Nu hoppas vi bara på att palten blir fin, rund och GOD. 




Februari 2012

Hittade några bilder som jag tog i samband med en havstur med älskade pappa förra vintern. Bilder som säger mer än tusen ord men som ändå inte ger denna vackra dag någon rättvisa. Solen påväg ner i horisonten, isen och isflaken glittrar och ur munnen kom det ett härligt friskt ismoln.










Bröllop

Efter förra sittningen vann "Tussan" och "Epa-Peter" priset för bästa utklädnad vilket resulterade i att de fick äran att anordna nästa sittning. När inbjudan väl kom var det ett bröllop som skulle ske. "Tussan" och "Epa-Peter" skulle gifta sig. Klädsel var avklätt eller påklätt, men man fick inte vara snyggare än bruden. Fantastiskt rolig sittning med vigselakt, tvårättersmiddag, tipspromenad och bröllopsvals ala gangnam style.







  

Alla hjärtans dag

Har nog aldrig hänt förut. Ett blombud plingade på dörren. Det var dessutom adresserat till mig. Glädje. Lycka. Kärlek.


Fettisdag

Guldklimpar i vardagen. Det lyser upp och gör det jobbiga lättare att härda ut. Egenbakade semlor i sällskap med fina brudar. Bra samtal och upplyftande tankar. Jag ska nog införa fettisdag minst en gång i veckan. Kanske skippar semlan för säkerhetsskull.

 

Livsviktigt

Efter en period med dålig matmotivation överraskade jag mig själv med en paj igår.
Och jag lovar, den ser inte bara fin ut..


Ord. 16:3

Det är en enda röra. Kaos. Seminarier hit, gruppsamtal dit och inte nog med det så kryddas det med en enskild hemtentamen i ett ämne jag inte förstår mig på. Sedan är det jobb. Planering av jobb och förberedelser inför övningar. Min kalender håller på att sprängas, likaså min hjärna. Men nästa vecka är detta förhoppningsvis över. Men då tar nästa vid. C-uppsatsen..


Semmelbak






Tulpaner


Samlad trupp

Hastigt och lustigt ställde vi oss, jag och S, och började baka bröd. Tanken var att kunna avnjuta ett nybakt bröd till en vänskapsmatch i fotboll. Brödet blev klart till mitten på andra halvlek. Men det var inte dåligt, helt okej som O uttryckte det. Riktigt gott menade C och M han fick inte ens smaka då vi råkat slänga ner lite hasselnötter. Men det var inte allt; russin, torkad aprikos, krossade linfrön, rågmjöl, kruskakli, dinkelmjöl och grahams också. Det blev en salig blandning helt enkelt. Fotbollen gick väl sådär. Själv satt jag där och hejade i slutet då övriga försvunnit in i smartphonens värld.  





Skidsäsongen

Skickade iväg mina skidor med O för att få dem vallade. Om jag inte minns helt fel så förra vintern kom jag mig inte uppför backen och S (med sina skidor) inte nerför backen. Dock när jag igårkväll drog ut på första turen så bjöd skidorna på samma resultat denna gång. Måste hitta nåt superlim för att få fäste alltså. Men sjukt härligt!   


En vetebulle med söt fyllning

Just hemkommen från några härliga dagar i Luleå. Promenader, god mat, vänner, sport och konsert såklart. Den där fettisdagen pratades det också flera gånger om och när det sedan igår bjöds på hembakat kunde varken jag eller S stå emot. En tjuvstart helt enkelt. Men inget jag ångrar. De var fantastiska.

    

First aid kit

Fantastiska systrar med röster som få. Hade nog gåshud under större delen av konserten.









RSS 2.0