Brorsan går i syrrans fotspår (?)

Om det fortsätter så här kommer nog min kusin Markus att gå i samma fotspår som storasyster Frida. Han är 14 år och är redan sedd av många klubbar...


- Det är så stort så det finns inte. Den basket vi spelade då..., säger Heikki Kairento med stolthet i rösten.Finalen mot Uppsala var jämn men det blev Arvidsjaur som vann med tre poäng, 48-45. Stor matchvinnare var Markus Grahn som var lysande i finalen. Arvidsjaur har bara sex spelare i laget och Grahn var en av två spelare som lånats in för att Arvidsjaur skulle kunna genomföra turneringen. Grahn blev för övrigt vald till den mest värdefulle spelaren i turneringen, MVP.

 Norbottens kuriren

 

Åh så roligt, hans dröm kanske inte är så långt borta!

Markus, då vi var i Kåbdalis.

 


Aschberg och Fylking

Besök av finfrämmande i våran lilla by - Trevligt.










The final countdown

Näst sista skolveckan och det känns verkligen skönt! Fick tillbaka min rapport idag som jag verkligen lagt ner tid och energi på. Och som grädden på moset fick jag det betyg jag strävat efter också, Lycka!

Kan väl alltid göra en "att göra lista":

[ ] Fara till stockholm (3juni!)
[ ] Examen/studenten
[ ] Jobba
[ ] Bada i havet
[ ] Bestiga Kebnekaise
[ ] Fara till Gotland
[ ] Cykla runt pite
[ ] PDOL

(kommer säkert på en massa fler saker som jag vill hinna med i sommar)



 

once when I was little

I could dream more then
I believed more then
That the world could only get better

I was free more then
I could pretend more then
That this life could only show me good times
Once, when I was little



Nätet eller spindeln

Som ett spindelnät knyts det samman. Det börjar i det ena hörnet, pengarna ligger i mitten, och i den andra änden är det inget kvar. Högst upp på pappret börjar jag, men redan på andra eller tredje raden börjar allt att flyta samman. Skissen ligger på ett a4, det är här spindel ligger. Cirkeln i mitten med alla dessa armar och ben som sträcker sig ut till bladets kanter. Hur ska nu detta hamna som en diskussion på ett vitt blankt papper? Jag har problem.



En lycklig tjej vad gäller engelskan. Av någon anledning fick jag och Sanna för oss att göra muntliga nationella i engelska idag. Och det var en himla tur (eller det kanske hade gått lika bra på måndag också men ändå...) för vi pratade på och det hela resulterade i ett MVG för oss båda. Tack vare detta och några rätta svar på hör- och skrivförståelsen så slutade mitt engelska nationella i ett VG+. Det hela resulterade i ett MVG i engelska A kursen! Wihoo

  

  

Just another step forward

Har ni någon gång tänkt, att om det var något jag skulle ha gjort annorlunda i mitt liv så skulle det ha varit det här... ?
Jag har nog tänkt den tanken flera gånger. Och så fint som det är sagt "man ska inte ångra det man gjort, bara det man inte gjort". Jag ångrar att jag aldrig började dansa. Tro det eller ej, men dansa tycker jag ser otroligt roligt ut och jag är sjukt avundsjuk på de som kan det! Helst på dom som kan dansa street. Såg filmen "The Streets 2" igår och det gjorde inte suget mindre. Att kunna använda kroppen på ett så otroligt sätt skulle vara en dröm. Men den drömmen får nog leva vidare ett tag till innan den blir verklighet, om den ens blir det... 


Nya tider

Insåg just att min header borde bytas ut, tiden ändras och så borde även den göra!

Har varit på middag hos Liza ikväll, med Frida och Emma, även Hanna kom förbi en sväng. Det var himla mysigt. Käkade, badade badtunna, pratade i massor och såg en film. Det är trevligt med "återträffar" ibland.
Börjar kännas att jag inte sov så mycket förra natten. Men tur att det är min första lediga lördag på väldigt länge. Hoppas nästan på dåligt väder så att jag kan sova hur länge som helst utan att känna att jag måste ut. Men sen på eftermiddan får det gärna bli soligt!

Sov så gott!

Som nya igen!

Mina Lacoste och Puma skor är de skor som jag så gott som endast använder. Dom hänger med i ur och skur! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dem. Mina Lacoste har hängt med i över ett år och är mina favvisar, puma skorna har däremot bara hängt med sedan i december.

Hur som helst så far skorna väldigt illa och det syns speciellt på ett par vita skor. Därför använder jag en vit skokräm som gör att skorna ser nästan som nyköpta ut, efter att man målat på ett varv. Denna skokräm är inte alls speciellt dyr och finns så gott som på varendra skoaffär skulle jag tro.


 

Den högra (eller vänstra här ifrån) är målad och den andra är det inte. Ganska stor skillnad va?

Here we come

nu bär det iväg, bokade resa ner till Stockholm den 3 juni





engelska nationella imorrn och jag är inte alls redo...

El Stockholmo

Blev så himla less piteå imorse att jag direkt ringde Sofia och frågade om hon skulle hänga med till Sthlm. Och så blir det om det går bra för dom vi ska bo hos, såklart. Men det vet vi nästan att det gör. Så jag hoppas vi kan ta oss tid att stanna där i en vecka och bara chilla, gå på stan och besöka grönan! Vill bort härifrån!!!



Bild på flygplansvingen från förra gången vi var ner.

Efterlyses.

Som tidigare nämnt håller vi på att göra om i tvättstugan. Min del i det hela är att fixa det där lilla extra. Jag menar, det är inte jag som kommer att gjuta nytt golv, lägga klinkret eller sätta in all ny inredning. Nej, jag kommer måla taket (bara för att ingen annan ides göra det) och jag kommer att fixa de detaljerna som gör ens eget till något unikt.

Hur som helst så söker jag efter två burkar. En vit och en svart, fyrkantiga ska dom vara. Dessa ska jag göra till tvättmedelsburkar med texten vitt och färg på.

Ungefär såhör ska de se ut fast en svart och en vit då såklart:



Vet någon vart man kan köpa liknande burkar? 

Cruising

Sommarens allra första cruising och jag tror inte det har varit så enormt mycket folk där tidigare. Det har ju varit mycket folk men det där var nog rekordet, skulle jag tro. Vi började våran cruising-sväng vid rondellen före max, enda stället man komme sig in på sundsgatan typ. Och det tog oss 45 minuter innan vi hade nått rondellen vid Viking. Vi hade sagt att vi skulle ta tid hur långt tid det tog att ta sig runt men resan slutade där vid Viking, då hade jag kramp i kopplingsfoten så vi svängde av och tog en annan väg ist. Som mest var vi 9 pers i min bil och jag är glad att jag slapp sitta i baksätet! En mycket trevlig kväll! Detta kommer att göras om i sommar, det kan jag lova!  

En bild på Fridas fetbil och en hel del andra bilar som kommer efter henne också.


RSS 2.0