Torsdag

Händelserik dag...

- promenad på morgon
- anmält student vagnen hos polisen
- tagit en kaffe på stan med Sanna
- fått MVG i idrott
- gått på stan och kollat in israel kläder
- ätit middag + efterrätt på mammas jobb
- färgat och plockat ögonbrynen samt färgat ögonfransarna (blev dock lite mörkt)
- solat
- grävt och ställt upp en ny grillplats
- grillat korv
- sett Anna bergendahl inte ta sig vidare i ESC (haha!)


Ingen mera skola för mig. Bara roligheter med klassen kvar. Gillar livet just nu! :)


Huvudstaden

Jag är redo, sitter och väntar på att tiden ska gå lite fortare bara. I eftermiddag bär det av. Hoppas på en sjukt rolig tripp med härliga vänner!





Ha det bra!

Alive

Efter att Sofia övertalat mig så bär det nu iväg till Stockholm på onsdag. Inget jag ångrar att jag bestämde mig för att göra, utan längtar nu istället mer än vanligt. Kommer bli en sjukt rolig tripp, då bland annat Grease musikalen, middag med Sanna och Alen och några fler och Gröna Lund står på schemat.

I helgen har jag varit med Jappe. Som vanligt känns det inte som att det finns nåt att göra så då får man göra nåt åt saken. I fredags blev det skogsrally och filmmys. Lördag blev det att rädda en Ben and Jerry´s och Coca cola, köra till maranäsvältan, grilla korv, smälla smällare och raketer i en soptunna och spela kubb. Riktig lyckad kväll då vi till slut fick lös bilen från snön.




BF3A

Imorgon bär det av. BF3A ska för andra eller tredje gången hitta på något tillsammans. Vi är inte direkt den klassen som gör något men nu, vi drar hela vägen ner till Skellefteå. Dock inget som vi elever ordnat, då skulle det nog inte ha blivit nån resa. Men jag hoppas på att det här kan bli en rolig avslutning på något som bara växit från år till år och som nu om några veckor är slut...



Detta var ettan, och det kan man se på allt folk som är med på kortet. Konstigt nog har det bara fallit bort fler och fler för varje år...

RSS 2.0