Myskväll





Hårfärgning, grönsaker och dipp.

Grillning





Grillen fyllde inte riktigt sin funktion men tillslut blev det middag från balkongen.
Och gott var det!


News



Efter en cykeltur till strömpilen och en twister på Maxi med Ida följde dessa lovleys hem.

Morgonpromenad

Den 60 minuter långa promenaden bjöd på sol och värme.
Underbart att börja dagen med en härlig runda.


"Du ser ut som en bajskorv"...


Sa C till P då han kom tillbaka efter att varit med fyrhjulingen på crossbanan.
Hon hade inte helt fel...









I berättade att luggen var ett försök till att efterlikna Erik Saade.
Jag måste då säga att I är mycket mycket sötare!

Påsken 2011


Långfredag och vi anländer mitt på dagen till Jäckvik. Lastar direkt av skotrarna och beger oss upp på fjället.







Påskafton kliver vi upp tidigt och kör 6 mil norrut till den norska gränsen. Vackert väder och underbart skoterföre!











Påskdagen beger vi oss tillbaka till norska gränsen för mer skoterkörning. Luften och solen är varmare och solskyddsfaktor 20 var ett faktum.












skotrarna, solbrillorna o påskmaten packad. imorgon bär det iväg till fjällen med 9 mysiga personer. glad påsk!


Vårblomma





Som pryder vårt köksfönster.

Tummen ur

Idag fick jag mejl om att min säng har anlänt och det bara är att hämta den. Äntligen säger jag då bara. Undrar när jag hörde av mig till dom. Skulle gissa att det var i mitten på februari och nu, två månader senare har de fått tummen ur.

Så, om någon är intresserad av en 120cm säng, ca 8 mån gammal, fungerar utmärkt men en liten nackdel kan vara att fjädrarna gnäller lite, då kan man köpa min!




Myspys


Gult till påsk



Sara är så duktig. Här är hennes senaste Onepiece, en ny modell som jag gillar stort. Precis som det ska vara. Resår nere vid fötterna, mudd vid händerna och en lång dragkedja som löper hela vägen upp över luvan. Jag tycker hon ska starta företag, skapa en hemsida och börja sälja.

A new day

Dagen började med att Sara drog med mig ut på en löprunda. Efter 50 min var vi tillbaka till lägenheten och jag var rätt så slut... Men efter en skål med gröt cyklade vi iväg till ica maxi för att storhandla. En dusch och lunch och nu bär det iväg på kursintroduktion inför Juridiken.
Har ångest, hur ska detta gå?! 


<3





Ram med sönderslaget glas. Utriven sida från gammal bok.
Utklippt hjärta i svart papper. Dubbelhäftande tjock tejp.

Vårsolen vid älven








Invigning

av de nya skorna. Kändes riktigt bra och sköna. Under gympapasset fick jag en stor längtan till en lång och härlig löprunda. Den blir nog av imorgon tillsammans med ett pass bodycombat. Men först göra något åt min hårfön som ryker och luktar bränt...


Nydalasjön










Liemannen



Som det kan gå då man fått låna Saras onepiece och lejdar sig med Sofia.

Run forest Run!



Dessa skor köpte jag mig i måndags, en födelsedagspresent. Sköna, enkla, väldigt "nätta" och super snygga. Men trots många fördeler har jag ett problem. Och för att inte tala om att de är svindyra så är det också ett par pronationsskor. Nu skulle ju detta inte vara ett problem om jag hade pronationsfötter, men det har jag ju inte. Jag har ju neutrala fötter. Frågan om det är värt att köra med ett par svindyra, super sköna, pronationsskor som det kanske sedan visar sig att mina fötter påverkas negativt av... Har ju verkligen prövat vart enda par löparskor och inga känns lika bra!

Grönt är skönt






Det är underbart när solen lyser för fullt nästan hela dagen. Men för mig är det också en stor nackdel. Varje dag under solens långa timmar blir jag hela tiden påminnd om hur mycket fönstrena behöver tvättas. Syns även väldigt tydlig på bilderna med min kära krukväxt. Det återstår bara att se om den överlever när det är jag som ska sköta om den.

20 år

Jag och Mackan hade kalas för släkten. Blev först att vara ute och grilla innan vi gick in och åt tårta. En mycket mysig dag!











Efter all mat, fika och tårta hade folk lagt sig för att vila lite här och var. Påminner lite om julafton... Jag fick bland annat kuddar och en ryggsäck som jag önskat (se ovan), löparskor, nagelvård, nagellack, en krukväxt, kläder, pengar och en massa annat.

Error

Har en policy att min blogg inte ska innehålla särskilt mycket text, dock desto mer bilder. Men för tillfället går inte detta att genomföra då den inte vill publicera några. Hade tänkt visa fredagskvällens myspys, födelsedagspresenter och dagens kalas - men icke. Det blir att hålla till godo och hoppas på att jag orkar ta tag i detta, kanske imorgon...

åldersnojja?!


RSS 2.0