Utflykt






Havsfiske








Titta vad jag hitta

En matlåda i frysboxen nere i källaren. Underbart fina grannar. Tack!



Till Elvira
Köttfärssås m spagetti & parmesanost.
Kram /Sundholms

Semlor Semlor Semlor

De är få dagar på året som bjuder på sådana go´saker. Fettisdagen. Semlelängd var något nytt. Men precis lika gott. Mycket mandelmassa med egenhackad sötmandel som blandats ned, en hel del grädde och florsocker på toppen. Njut! 


Barnen på Frostmofjället

På lördagen gav vi oss ut i skogarna runt Vindeln. Strax innan ovädret kom. Varken skidspår eller skoterspår, ett äventyr hade vi tänkt oss. Så mycket skidåkning blev det nog inte. Det var mer ett plumsande. Tillslut hittade vi i alla fall hem. Lite tröttare, lite blötare. 











Tårtbakning






Pojken och cykeln

Denna underbart fina bild (affisch) hittade jag i en broschyr från IKEA. Jag började genast att dissakera tidningen. Nu är bara frågan: Vart ska jag ha den? Vad ska jag göra med den?







Nytt hår och nya skor

God mat i form av älgköttsgryta och ris med en fullbordad sallad som pricken över i:et. Shopping i form av bland annat kläder, skor och tyger. Lydia och Ellen planerade för fullt inför vårens stundande student och bal. Jag erbjöd vad jag hade att erbjuda. Nytt hår.


Ellen


Lydia


Skor 50 kr


Löshår


Tyg från Åhléns 50 kr

Kristian Luuk

Vilken man. Det lilla håret på huvudet står åt alla håll och kroppen är spinking och lång. Han känns rätt så gubbig med beiga chinos och en rutig slipover ovanpå en lam skjorta. Men föreläsningen var allt annat än beige! Jag skrattade så jag nästan kiknade flera gånger under föreläsningen, bl.a. då han genom ett diagram försökte förklara när relationen mellan två personen är som bäst.

Kristian är min nya idol. Han är skön, lättsam och framförallt enormt rolig. Innan han lämnade oss med ett fyllt hjärta gav han oss några råd till framtiden.
1) Våga jobba med det som är roligt. (Gå inte en utbildning bara för att dina kompisar gör det eller för att dina föräldrar vill att du ska följa i deras fotspår)
2) 1+1=3 D.v.s. Hitta din motsats. Han tog upp exemplet där han själv är väldigt rationell och ordentlig medan Fredrik Lindström är emotionell och flexibel. Detta gör dessa två programledare till en rolig duo som kan skapa ett bra program.
3) Man får ångra sig!

Hjärta

Att det fort är över. Men trevligt har vi haft det. Det är alltid lika kul att få besök, och jobbigt när det är över. Men en massa shopping (läs för Elisabet), mysiga fik och en massa go´saker. Melodifestivalen och gospel. Och en hel del skratt.    

 


Sveriges radio

Radion är min bästa vän under tiden som dammtrasan och skurmoppen virrar runt i lägenheten. Flera skratt, härlig musik, konstiga kommentarer och underliga diskussionsämnen. Barack Obamas nya spotify-lista som kan ses som lite feg då den innehåller alldeles för brett område av musikstilar och funderingar kring vår egen statsministers möjliga låtlista. Förslaget om den höjda pensionsåldern och bloggvärldens förvånande kommentarer kring detta. Blondinbella ska jobba tills hon dör (Debatt) och kissie har blivit politiskt aktiv och uttryckt sig om sin negativa ställning till förslaget (Idiot Reinfeldt). Själv står jag och skrattar, irriterar mig över folks underliga tankegångar och förvånas över hur påverkad jag blir.


Tillit




Examensfest

Två år. Ja det är det kvar innan jag är klar. Men fort går det. Innan jag vet ordet av det står jag, som Emelie och Carro, färdig för att möta arbetslivet. Idag har jag och Theres varit och köpt två fina presenter för att ikväll fira denna högtid. Ha en skön lördag, allesammans!


Abstinens

Snygga färger och former. Udda saker som matchas ihop. Kreativitet och fantasi. Jag drömmer om väggar jag kan göra vad jag vill med. Kök som får sprudla energi och badrum som får blomma. De nötta kanterna ger skrivbordet charm och burkarna på hyllan skapar liv och rörelse. Boken "Detaljer" (Annika Huett & Ulf Huett Nilsson) ger en skön känsla i magen. Det börjar klia i fingrarna!








Köldknäpp

En varm kopp te i handen och på fötterna sitter tjockare sockar än tjocksockarna.






Längtan








RSS 2.0