På språng

Imorgon jobbar jag på förmiddan och sedan drar jag iväg norrut, närmare bestämt Luleå. Det blir att gå på konsert. Sedan får vi se vad som händer och när resan går söderut igen. På återseende. 


Biljardturnering, finmiddag och "Växtvärk".





"Life of Pi"

"Vacker, spännande, storslagen och häpnadsväckande". 

Berättelsen om Pi är en mycket fin historia. De som läst boken påstår att 
Pi´s personliga utveckling och den andlighet och religion som han söker efter i boken kommer i skymundan i filmen. Där serveras en omvälvande natur, överlevnadsstrategier och vilda djur istället. Trots detta anser jag filmen som värd att ses. Den är skickligt gjord och slutet överraskar.  


Vackra vinterlandskap




Steget vidare

Avtackades idag på praktiken. Ungdomarna hjälpte mig att baka en kaka, vi spelade yatzy och pratade om terminen som varit. Kommer verkligen sakna dem. Tur jag får fortsätta att vara med dem en förmiddag i veckan i alla fall.

Mina arbetskamrater hade tagit uppgiften på fullaste allvar att plocka ut den godaste choklad till mig. "När du äter den där gröna, med nötter i, måste du sitta ner". "Den svarta kommer vara en smak-sensation utan dess like då den är gjord på de sju finaste sorterna". "Den röda får du absolut inte dela med dig av!". Jag tvivlar inte på att de haft en härlig smak-stund i butiken. Sedan blev jag bjuden på en underbart god lunch, grillbuffé, tillsammans med arbetsgänget. Och intyget jag fick... Glädje. Tack för den här tiden!

  

Fashion Show - En bevingad värld






Blickar framåt

Januari månad och höstterminen avslutas imorgon. VFU tiden har verkligen satt sina spår. Det har varit en underbar tid med många nya människor, motiverande upplevelser och många nya lärdomar. Att jag nu ska lämna dem känns känns sorgligt men samtidigt ett steg i rätt riktning. En praktiktid kan inte vara för evigt och jag vet att jag går mot nya utmaningar vad gäller min utbildning. Ett år av plugg kvar. Det är allt vad som krävs av mig för att jag ska bli examinerad Socionom. Spännande och skrämmande.  

Sis

Halsont och huvudvärk. Man känner sig aldrig så liten som när man är sjuk.
Lägger därför upp en bild som stärker. 


Luleå

Underbart väder, fina vänner och dop. 


Fantastiska Kakfat

Secondhandtallrikar och duktiga vänner som svarvar och gängar mässinghållare. Ett fantastiskt trevåningsfat som säkerligen kommer att användas vid speciella tillfällen.  


Jul(Grahns)plundring

Avslutade jullovet med plundring av granen hos familjen Grahn. Den hade barrat sedan långt tillbaka och var redan utkastad ur huset då det var dax. Men vi dansade och sjöng runt den nyklädda och godisfyllda granen utomhus innan den plundrades.


Vi ser framemot ett nytt gott år

Firades med underbara vänner, god mat, lekar och en hel del skratt. 









 

RSS 2.0