Midsommar

Även midsommar har nu hunnit passera och den var helt underbar. Den spenderades i Fällträsk i sjöstugan med underbara vänner. Vi såg grabbarna köra skoter på vattnet, åt gott, lekte lekar med massa folk, badade, bastade och dansade. Hade med mig systemisen men nu när jag skulle lägga in bilderna så raderade jag allt så tyvärr kan jag inte visa de fina bilder jag tog. Blev väldigt arg men sånt som kan hända. Däremot kan jag visa underbara bilder från Israel :)


















Jag är hemma men tandställningen borta

Hemma från det underbara landet! Kan inte annat än titta tillbaka och se en helt fantastisk resa med fantastiska människor! Vi har haft så kul man bara kan ha, men nåra små svackor har inträffat men som vi nu i efterhand skrattar åt. Otrolig resa, går inte att beskriva med ord.

Däremot kom jag och Lydia hem med nånting i magen så idag har vi varit och testat oss för salmonella som vi verkligen hoppas att det inte är. Men däremot har jag tagit bort tandställningen idag så just nu känns magontet så långt borta. Hur skönt som helst!!



Israel

Nu bär det av. Resan som vi väntat på i över ett år.
Döda havet, öknen och alla kameler - Israel here we come!



Här kommer en bild från studenten då vi just sprungit ut...



Studentveckan

Den absolut sista veckan som vi nu ska spendera iklädda rollen som BF3A började med en samling av klassen i det klassrum som kommer bli vårt fönster utåt på fredag, Hä25. Fröken Carina var där. Och inte bara henne utan många andra lärare från dessa tre år kommer man bära med sig ett tag framåt. Roliga, duktiga, ambitiösa - you name it. Alltid lika tråkigt att skiljas från något, vare sig det varat i tre timmar eller tre år. Och fastän våran klass kanske inte är den bästa på att planera, ställa till med grejer eller komma överens så har jag höga förväntningar på veckans dagar och slut. Jag längtar tills vi står där i Hä25 - finkläder, högklackade skor, sminkade och en vit mössa på huvudet - känner glädje från topp till tå och alla skriker i mun på varandra. Just den stunden kommer jag inte känna någon sorg över att vi ska skiljas tror jag, men det kommer att finnas där någonstans. Kanske på morgonen, kanske när man står och kramas eller när man skiljs efter vi åkt studentflak.


GLÄDJE!


Lördag 5/6

I fredags for jag till Sofia som skulle fixa min studentklänning, och självklart gjorde hon det. Tack för hjälpen! Nu är allt färdigt till på fredag... Var även och tog lite kort i deras uthus som hon fixat och gjort så fint i.



Igår var vi på loppis och jag hittade en gammal bibel från 1879 som jag köpte. Någorlunda fint skick men så kul att kunna ställa i bokhyllan tillsammans med andra gamla böcker. Sedan på kvällen for vi till berggrens och grillade innan vi begav oss in till stan. Blev en riktgt lyckad kväll!


Äntligen!

Systemkameran är min! Tog tag i önskningen och for och köpte mig en systemis. Perfekt till studenten och israel. Måste bara lära mig den, kan dock grunderna men handboken är till stor hjälp. Dock kommer det ta ett tag, men inte gör det nåt. :)



RSS 2.0