Havet

Se vilken natur Han har skapat. Kan inte annat än älska den. Morgonturen med skoter över ett glittrande landskap. Tog sedan med oss lunch och besökte samma plats. Underbara vår!


En kyss i arslet

Lunchföreläsningen på universitet idag bestod av komikern och sångaren Ronny Eriksson. Själv titulerar han sig som pessimistkonsult. En medelålders man med många relevanta men ack så provoserande tankar och funderingar som han framförde i sång. Ett provsmak på hans föreställning som han turnerar runt med och som är här i Umeå i veckan. Vilken mam och pap fick av oss barn i julklapp och som de ska på till helgen.

    

Bildmuseet




Välkommen vår

Efter en uppfrächning av håret med ny färg och ny form så är jag redo att möta våren. Det började med mysig kväll hos morfar och mormor, god mat och massor skratt. Sedan fortsatte det upp i stugan och Luleå. Skoter, varma mackor på eld, solning och varmchoklad. Inte att förglömma den årliga madrassåkningen och fastkörningen. Avslutades med en bastu och skön säng.
Är laddad för fler sådana helger!





Som jag längtat

Imorgon tar jag helg vid lunchtid (med undantag för litteraturläsning på bussen). En fullspäckad helg med så mycket trevligheter att jag knappt kan bärga mig. Stugan, S, familjen och skoter. Kameran kommer hänga med (en ovanlighet nuförtiden) så jag kanske delar med mig av dessa ljusglimtar senare.

(Bilder från stugan våren 2012)
  

Sänggavel

Jag har nog den bästa pappan i hela världen. Här är ett av många bevis. Han snickrade ihop den och jag betsade den. Vi kanske ändå ska satsa på att bli ett riktigt team...


Tårtbak

Eric var sugen på tårta. Det kan jag nog hålla med om att vi andra också var. Så vi bakade. Med marsipan och lite karamellfärg. Egenbakad tårtbotten också förståss. Snygg blev den. God också.





 

RSS 2.0