Frida Grahn

http://www.damligan.se/news_show_veckans-profil-frida-grahn.html?id=9275237

Hon finns där, trots att det bara är lite längre bort.


Träning

Det börjar ta sig. Har nu simmat och besökt step in regelbundet i ganska många veckor. Gäller bara att orka hålla i det. Men det tror jag nog att jag ska klara, har jag bara ett mål så blir jag himla tävlingsinriktad!

Igår var jag till tandläkaren och hon undrade om det kändes bra och om det var något jag skulle vilja fixa till, annars sa hon att det började att ta sig mot slutet. Kanske hinner ta bort skrotet ur munnen innan sommaren iaf!! Happy!


Sanningen bakom filmerna

Detta trodde jag inte. Johan Falk filmerna är baserade på en verklig händelse. Den person som Joel Kinnaman (Frank Wagner) spelar lever idag med en annan identitet på olika ställen runt om i världen. Här på Expressen hittade jag en intrevju med den riktiga Frank Wagner... undra om han är lika snygg i verkligheten?

http://www.expressen.se/noje/film/1.1856471/verkligheten-bakom-johan-falk-filmerna


Israel

Till sommaren bär det av till Israel, närmare bestämt den 15 juni. Ett land där graderna är som varmast just då, ett land som har en helt fantastisk historia och som man kan fundera på om det verkligen är en bra idé att fara till just nu. Ett land som är mindre än småland men har en folkmäng bara lite mindre än Sveriges. Men hur som helst så längtar jag otroligt mycket och tror det kommer bli en resa för livet!

Här i Döda havet kommer vi förmodligen ligga och flyta på bara några månader. :)




Tisda

Äntligen!! Bokat biljetter till Snabba cash som jag nu väntat på i evigheter känns det som. Hört det ryktas om en heting som är med...

Har just ätit den godaste broccolipaj jag någonsin ätit, tillbehör: sallad med cashewnötter som inte var dålig den heller. Nu blir det att packa träningsväskan och dra iväg på MAQ och spinning med emelie. Sedan ikväll nån gång om jag får tid blir det plugg till provet imorgon, känner inte tagget men kanske måste göras ändå. Sovmorgon imorgon när vi fått "hemstudier" istället. Dock vet jag inte när jag ska få tid med det också, har som sagt inte så mkt tid över.

Take care!



(vi kanske skulle bli modeller)

Jag är kär

Efter att ha fastnat i filmerna Johan Falk där snyggingen Joel Kinnaman är med, längtar jag nu efter att få njuta av hans närvaro i filmen Snabba cash. Att jag är svag för bad guys gör ju inte saken bättre. Jag blir helt lyrisk.


WINTER



Hoppas att morgondagen ser ut som denna, dock inte lika kallt, tack!
För om vädret tillåter är det skoter som gäller.

Lord of the...

Har just förstått lite mer av innehållet i boken flugornas herre genom att läsa någons bokrecension. Jag håller på att läsa den på engelska men orden snurrar i huvudet som om det var en torktumlare. Jag är så fruktansvärt less och det hjälper inte att arbetet kommer ta en evighet att skriva om jag ska få det som jag vill. Dock har jag ju inte en evighet på mig, utan ca en vecka. Blir intressant att se hur ordbajset som hamnar på pappret ska kunna räcka till de tre feta bokstäverna som jag vill ha. Boken är inte utläst och att inte ha någon vetskap om epoken då den skrevs i gör inte saken lättare. Ett stort plus för en bra bokrecension som även den ska vara välskriven på engelska.

Aja, nu blir det att titta lite tv och njuta av soffan innan det är dags att joina sängen. Det är ju ännu en dag imorgon (som om de någon gång skulle sluta komma) med nya problem.

Beat it!


Panik

Jag har börjat få smått panik. Jag vet att det är ett tag kvar men jag blir stressad att inte ha koll på läget. Jag vet inte vad jag ska göra till hösten. Plugga, jobba, stanna eller flytta? Vad vill jag göra och vad måste jag hinna göra innan? Jag blir galen...




Vinter

Någonstans mellan där löven faller av och innan de spricker ut igen är vi nu. Det är varken brunt och oranget eller grönt och gult, här är det vitt och himmelskt blått. Medan temperaturmätaren visat kallare än 30 grader har snön glittrat som allra mest och solen varit som allra rödast. Det är en vacker värld vi lever i.

Nu är lovet slut och skolan börjar imorrn igen. Det känns tungt men samtidigt skönt med tanke på att vi går mot ljusare tider och nästa stopp är sommaren. Det här lovet har jag inte spenderat mycket hemma. Det började med 5 dagar i stockholm, sedan hemma två dagar innan det bar iväg till sorsele i 5 dagar. Hemma igen i en dag innan det bar av till stugan i 2 dagar. Plus att jag har hunnit ligga sjuk mitt i alltihop och inte orkat göra något. Tiden har helt enkelt bara flugit förbi. 

Men idag har jag äntligen hunnit ut på en promenad och kört skoter. Har verkligen längtat efter det. Det är sånna här dagar som man önskar att solen steg upp några timmar tidigare och gick ner några timmar senare. En perfekt dag ute.


Calle


Sorsele

Med min vanliga tur så vaknade jag ju med ont i halsen just den dagen då det roliga ska till att börja, nämligen nyårsveckan i sorsele. Och inte blev jag av med den inte. Medan de andra var ute och roade sig med skotrar och snö så fick jag ligga inne i stugan och se film. Men kvällarna behövde jag iaf inte vara för mig själv. Då var det allt annat än lugnt. Har iaf haft himla kul trots förkylningen, man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen.




RSS 2.0