Back in the days

Här var det fullt ös. Rummet var upplyst av blått, rosa, grönt och gult. I taket hängde discokulor och i öronen spelades musik. Barnen hoppade runt och det var riktigt kul. (jag fick inte in rätta känslan med våran superbra kamera men jag försökte så gott jag kunde iaf)










Skeppet

Äntligen ett efterlängtat lov och det ska njutas i fulla drag! Idag kommer småkkusinerna upp från skeå där de har varit hos sin mormor och morfar,  och vi kommer att spendera större delen av dagen på skeppet. Sedan hade Charlotta en önskan om att vi skulle ha ett disco så det kommer bli fullt ös här ikväll. Det var inte igår man var på disco så det ska bli en upplevelse. Hehe. 



En bild från förra året då vi var på skeppet.

Vinter



Kusinerna från sthlm kom upp igår så det var ju himla kul när vi vaknade upp imorse och marken låg vit. Det var bara gå ut och börja rulla snögubbar! De ville aldrig gå in.

Positiv

















Tisdag

Nästan nyss kommit hem från Jappe, han fyller ju 19 idag så han hade lite tårta och så för kompisar. Riktigt trevligt, många härliga skratt blir det alltid när vi är gänget. Började planera lite inför nyår, känns kul trots att det är typ flera månader kvar. Vi kom dock inte fram till så mycket, hehe.
Jag är så otroligt duktig på att skriva, se och lär hur man skriver tjuhundratio med siffror...



Imorgon är sista praktikdagen och sen är det ju nästan lov. Eftersom det inte blev någon utomlandsresa så blir det nog Sthlm om det finns kvar nåra platser. Hade dock tänkt röra oss ända ner till Norrköping men vi får se om det blir en dagsutflykt eller hur det då blir. Låter planeringen vara öppen för förslag, onödigt att boka fast sig i nått.



Men nu ska jag sova, Godnatt!!

Bröllopsfotografen

Imorgon drar jag till lule med grabbarna. Kommer blir trevligt, blir typ 8-9 st. Blir bio först - bröllopsfotografen, som jag och jappe nu gått och väntat på länge(!), sedan blire nog att hitta på nåt, vet inte riktigt vad man gör i lule. Hehe. Jag stannar och sover hos Sofia och kommer nog inte hem förän på söndag. Känns skönt att komma iväg för ett tag. Hemma blir det mest skolarbete så det är skönt att komma bort ibland, så man får glömma de dära måstena för ett tag. 



Hade inte kunnat hoppats på så mycket bättre. Känns riktigt bra och allt gick som planerat.

I´d rather be with you



Kan inte någon säga mig om den här braiga låten är med i nåt tv-program eller nån film eller nåt?! Jag känner igen den så himla mycket.

Tvättstugan

Nu är det så gott som färdigt. Det är åtminstone bara nåra småsaker kvar som måste göras. Blev väldigt nöjd iaf. Ganska likt med tanke på att det är så gott som samma inredning, men nytt golv och ny färg på väggarna, nya dörrhandtag och rummet känns som helt nytt.

Dessa tavlor har jag och mamma gjort. Vi kom på att vi måste få in lite färg och kom på att man kan ju använda sig av tapeterna från de där tapetböckerna. Så det blev att häfta fast två snygga tapeter på nåra gamla fyrkantiga tavlor.


don´t say it again

jag har just insett en sak. och det är inte positivt.


not givin´up




Ibland förstår jag mig inte på folk. Är det jag som tänker konstigt eller finns det en annan förklaring? Jag har iaf en känsla av att man ska ta hand om det man har och inte glömma bort. Det gäller att kunna ta vara på saker och ting och inte bara ta det för givet. Tänkt efter, för hipps vipps är det man en gång hade borta och man har själv orsakat fallet. Det som fanns där som en blomma- fin och växande, fick ingen omtanke och började vissna. Vissnade blommor är inget vackert, och det är just vad som håller på att ske...

Ett bra tips!

Ett tips till alla som gillar att pyssla, kanske framförallt med scrapbooking.

- Gå till en butik där de säljer tapeter och hör om de har några provtapeter som har gått ut och som du kan få (ni vet såna böcker man lånar hem när man ska kolla på tapeter).

Jag fick en hel drös med böcker och har nu en hel del snygga mönstrade papper som ska användas till att göra kort och album. Billigt och räcker länge!


Optimist?

Sitter och försöker knåpa ihop en rapport om hiv och aids. Men trots att intresset är stort så går det trögt att få något på pappret. Kanske beror det lite på tröttheten?!

Imorgon är det skolan som gäller igen. Dock känner jag mig inte lika nere som förra veckan, så de här två dagarna kan väl gå bra, eller de måste åtminstone gå bättre! Vill inte ens veta av det jag lämnade efter mig från förra torsdan och fredan. Kan jag ha nått botten av resultaten mån tro? Äh, tänk positivt så går det mesta lite lättare. Kanske inte alltid så lätt att övertyga sig om det, eller för det mesta väldigt sällan. Men Ny dag, nya möjligheter. POSITIV!


Snö?


Äntligen (hoppas på det iaf) har jag kommit igång med träningen. Varit ut och gått nu några dagar i rad och emelie lockade med mig på spinning ikväll. Riktigt välbehövligt! Och imorgon fortsätter det, då blir det simning. Det är ju riktigt roligt att träna bara man kommer igång med det. Jag har alltid varit en som tyckt om att röra på mig, så varför blir det alldeles för sällan ändå? Nä nu är det skärpning som gäller. Men jag kan lova att spinningen kommer kännas imorgon...

De har lovar oväder imorgon, storm och snö. Dock vet jag inte riktigt om jag tror på det. Eller jag vill väl egentligen inte tro på det, snön behöver väl it komma än?!




Måndag

Det råder tjejövertag här hemma. Pappa har börjat jobba i sthlm och jonas jobbar i Gällivare på veckorna. Dock kommer båda hem på torsdag kväll. Känndes ganska tomt, iaf när mamma jobbade kväll och jag och min syster fick spendera hela eftermiddan och kvällen ensamma. Men dock övertalade jag henne att följa med till stan för att köpa en ny mobil. Det blev en Nokia 5800, alltså med touch. Hoppas verkligen att den är bra!

Lisa laddade äntligen upp bilderna från lagfesten idag, och självklart snodde jag dom eftersom min egen kamera låg kvar i bilen under hela kvällen. Hon hade verkligen dokumenterat de mest roliga tillfällen under kvällen och här är några av dom.

Den sista (avslutnings) LAGFESTEN...














Söndag

Idag har varit en riktigt värdelös dag. Tur att Sofia varit här, annars hade jag fått utbrott. Ute öser det bara ner och trädens grenar dansar i vinden. Igår kväll när vi kom hem från stan låg hela marken vit. Trodde allvarligt att det var snö, men sån tur hade vi inte.

Sofia har hjälpt mig att sy in en finklänning som jag köpte för ett tag sen. Har inte kunnat använda den för den var för stor ovanför höfterna så det såg konstigt ut. Men nu är det bättre så att jag kan börja ha den. Hon sydde även in en annan tröja till mig. Det är bra att man har hon! Nu sitter vi och pluggar, jag skriver en rapport och hon analyserar och reflekterar en text. Tråkigt, men det blir nog snart en film innan hon far hem.



Ha det bra!

RSS 2.0