Here we come.

På lördag drar ju jag och Lyddan till Göteborg. Wohooo! Satt och skrev ner saker som vi ska ha med oss, det lär bli en hel del. Som det alltid brukar bli fastän man kanske bara ska vara borta över en natt.

Lars-Olov ringde idag (dom som vi ska bo hos). Han sa att vi skulle ut och segla med deras nya båt och stanna och tälta på någon ö. Gud vad jag längtar! Sedan har jag kollat upp priserna på Liseberg. 290 spänn för ett åkband, ganska dyrt men det är det värt! Balder och Kanonen är två av de attraktioner som man måste åka om man far dit!



Take care!


Kommentarer
Postat av: Anonym

gud vad kul de låter med gbg :D jah du jag vet inte de där med motivation. kanske att alla måste ha press på sig .. neh jag vet inte om jag ska vara ärlig. det är ju enbart inställning och vissa har enbart inte den.

2008-07-02 @ 18:29:33
URL: http://emelieberglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

neh jag förstår hur du tänker, kasnke dax att byta lag,detta är dock hemligt men jag har funderat själv på det!

2008-07-04 @ 00:30:16
URL: http://emelieberglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

eftersom de känns, bära eller brista med mig, så har jag funderat på pif. tänkt höra om jag kan träna med div 1, och duger man inte får man hoppas att isk hoppat upp i tvåan och konkurerra om ett plats där i stället. känns ju roligare att konkurrera, och sedan träna och visa upp sig för en tränare som vet vad han gör..

2008-07-04 @ 12:30:05
URL: http://emelieberglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

joo precis, de är som hemskt eftersom jag gillade ju anki innan hon började träna, och inte janne, men nu är det verkligen tvärt om. jag saknar nästan jenne. han fick en iaf sporrad att utvecklas.

2008-07-04 @ 17:09:19
URL: http://emelieberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0