M i d s o m m a r

Har inte hunnit skriva nåt inlägg om midsommar ännu, men nu.

Dagen började med att vi for och hämtade Emma och sedan bar det av till Sikfors, där mina föräldrar skulle spendera dagen och kvällen. Josse som hade jobbat, gjorde sig klar och sedan for vi till Muskus. En liten, liten by utanför vistträsk. Där var det gode mycket folk. Dom hade redan börjat köra skoter när vi kom dit. Vi hann bara se en skoter köra ut på vattnet för att efter några hundra meter sjunka till botten. Och vad dom inte hade tänkt på var att de kanske skulle ha fixat en lite stadigare båt som kunde boxera iland den där skotern. Dom hade ju bara en lite eka med en 4 hästars motor. Vi tjejer for då därifrån för det var som inget att se.

Efter 1 timme får grabbarna upp skotern och kommer till huset. Då vart det dax för grillning. Vi hade två stora grillar och båda gallerna var fulla med kött. Nog för att vi var gode mycket folk, men lite överdrivet med kött var det faktiskt. Gott var det iaf! Fick tränga ihop oss i det lilla huset för att alla (ca. 20-25 pers) skulle rymmas. Efter middagen blev det förökning då det kom ännu mer folk till våran efterrätt, som var en massa gosaker. Det var frysta bär, glass, kladdkaka och chesecake (?).



Som alla andra midsommrar så brukar man ju göra midsommarstång och kransar, men något sådant vart det inte, jag tror nog det bara var jag som var sugen på att göra det. Men vi hann leka några lekar (inte små-grodorna som man brukar men några andra) efter det att vi varit ner till vattnet för att se då de körde vattenskoter (?). Jag vet egentligen inte om det är en vattenskoter eller om det är något annat...



Sedan vid midnatt bar det av till sikfors igen där vi stannade och sov. En mycket god men varm natt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0