Ingen rast ingen ro

Igår cyklade då jag, emelie och hanna till skolan. Och då tänker du säkert att, vadå, det gör jag ju varje dag. Men nu handlar det inte om nån enstaka kilometer utan närmare 2 mil.

Vi planderade att starta halv 8 för att då ha 2 h på oss innan våran första lektion började. Men på morgon kvisten så hade vi inte så brottom så vi tog oss inte iväg föräns tio i åtta. Men nog cyklade vi fort nog för att hinna till lektionen i tid. Jodå efter 1h och 22 minuter (för att vara exakt) så var vi framme vid huset Freja. Jobbigt och mycket mycket varmt. Ska ju absolut inte klaga på vädret nu när solen äntligen kommit, så det var en perfekt dag för denna cykeltur.

Men motioneringen slutade inte där. Klockan 1, då vi egentligen hade slutat, var det den obligatoriska Backajoggen. Kanon kul! (för att citera Björn Gustavsson som Benjamin som vi gjorde många gånger under onsdag och torsdag) Men inte lika kul när man hade ont i rumpan och ryggen efter cykelturen, så det vart en lite kortare variant av joggen.

På kvällen spelade vi match mot pojkar -92. Alla visste vi nånstans där långt bak i huvudet att vi skulle förlora men vi kämpade ändå på som om det var den viktigaste matchen på sesongen (som också vissa kan tycka att det var). De fick in 2 mål i första halvlek och sedan i andra började vi med 1 mål, sedan två men det dömdes bort för domaren inte såg att den var in, och sedan gjorde dom 1 mål till. Vi gjorde ett till och sista målet gick till pojkarna. Vi förlorade då med 5-2 (5-3 egentligen). Efter den dagen var jag ganska slut kan jag lova. Men denna underbart sköna fredag har fört med sig nya krafter!

Nu kommer Jonas främmande (eftersom han fyller år) så jag ska gå och vara lite social.

Pusshej

image9


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, och vi som planerade att cykla runt halva pite i sommar ^^

2008-05-23 @ 20:40:13
URL: http://skoogstroll.blogg.se
Postat av: Emelieberglund.blogg.se

tackar, och han tackar säkert också :)

2008-05-23 @ 23:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0