Soptipp?

Solen lyser men blåsten gör att det inte alls känns lika skönt ute som det ser ut. Jag vill ha sommar nu!

Igår var jag och fotbollslaget och plockade skräp efter vägar. Så om du såg nåra med reflexvästar i dikena runt pite så var det vi som plockade upp eran skit. Asså jag fattar inte att folk bara kan slänga ut så mycket saker som de gör. Kan lova att det var de mest underliga saker man kunde hitta. Jag hittade en datamus, lika många öl, cider och sprit flaskor som det blir efter en stor fest och en hel del annat. Emelie hittade en påse med gardintyger och en parambol (hur man då skriver det), nån hittade en strykbräda och nå viagratabletter. Haha ja allt möjligt.

Sedan hittade jag en spruta. Och så okunniga som jag och emelie är så gissade vi ju att det var en "knarkspruta". Jag kollade vad den hette och kollade upp vad det var för något.

"Alprostadil är avsett för behandling och diagnostik av erektil dysfunktion (dvs oförmåga att upprätthålla erektion för tillfredsställande sexuell aktivitet, som drabbar många män någon gång under livet) Administreringen sker med en applikator som tillför alprostadil via uretra (urinröret)."

Då börjar jag som fundera, har man sex i vägdikena eller vad håller folk på med?

image4

Släng skräpet i soptunnor!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, mysiga saker ni hittat ^^

Det är mkt du vill veta hör jag men jag har inga bra svar :P Eller jo, på träningsgrejen kan jag svara., vi lyckas alltid tajma så att du har träning när jag ska på step in. Därav "träningsnarkomanen" ;) Men vi måste absolut fara och träna tsm snart, kanske ett spinningpass på söndag? :)

2008-05-15 @ 16:59:05
URL: http://skoogstroll.blogg.se
Postat av: rosanna

haha, dom hade de i bilen åså så kastade dom ut sprutan. haha ;-)

2008-05-15 @ 21:03:14
URL: http://rosannnaspjuth.blogg.se
Postat av: Emelie

jah du, om jag måste operera (hela sesongen) och jah, jag vet inte. annars kanske de är nån vecka! de beror på vad dom säger på torsdag vad de verkligen är. hoppas på de bästa iaf! och bra att du kämpar på ;)

2008-05-15 @ 22:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0