Äntligen är projektet igång.

Idag var det äntligen dags. Vi började med att fara in till stan för att kolla om nå klinker som skulle passa. Och det är lättare sagt än gjort. Svart, blankt, brunt, grovt, grått, mot blått, sandpapper, ruggigt eller glatt?! Det finns hur mycket som helst.

Vi ska nämligen göra om i våran tvättstuga, eller det används väl mer flitigt som en groventré. Ska ut med alla garderober, hyllor, bänkar, kläder, tvättmaskin, frys och övriga saker. Ska bort med golvet för att ljuta nytt, sätta väv och måla väggarna, måla taket. In med nya garderober, hyllor och lådor. Det kommer bli som ett nytt rum! Såhär såg det iaf ut tidigare idag innan jag och mamma började att rensa bort både det ena och det andra.



Den är smal och trång, med alldeles för mycket saker på för liten yta. De mörka fyrkanterna vid dörren är klinkret som vi valde.

 

Golvet är repigt och missfärgat. Väggen är vit och brun/beige flammig.
Undrar hur det här nånsin kunnat vara modernt?!


Vi kom iaf på att vi aldrig skulle kunna flytta. Så mycket saker som vi har i ett rum som är ca 10 m², hur mycket saker har vi inte då i ett hus på 212 m² + ett garage på 100 m² och en massa andra uthus och lador. Jag vill inte vara med om den dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0