Indien

Nu ar jag har! Trafiken ar galen, manniskor i massor, varme, farsk frukt och kulturkrockar. Hjarnan fylls med nya intryck, dag som natt. Manniskorna tittar pa oss som om vi vore dockor eller kandisar. Det ar i alla fall sa det kanns. Det bekraftas ocksa genom att vi fick skriva var forsta autograf idag. Har ar sa mycket som inte alls ar som hemma. Det anvands inget toapapper och nar som helst kan man se en man sittandes pa vagen och bajsa. En annan sak ar att nar vi inte vill kopa tyget de har tagit fram at oss skakar vi pa huvudet och sager No. Jag forstar att manniskorna har blir forvirrade da de gor tvart om! De skakar da de haller med och nickar da det inte gor det. Det jobbigaste, som ocksa blir valdigt pafrestande da det ar varmt, ar att axlar och knan alltid maste doljas. Men vi har varit och kopt nagra lampliga klader nu. Maten ar over forvantan! Den ar riktigt god och det bjuds alltid pa lite olika saker. Vi har dock bara fatt babyfood an och jag bavar for the real indian food da babymaten ar nog stark.

Hoppas ni har det bra dar hemma och att snon har kommit (eller att den kommer snart i alla fall)! Kan inte forsta att det kommer vara jul da vi kommer hem. Dock kommer nog julbordet vara valdigt uppskattat! Tack for alla tankar och boner. Det betyder massor!

Folj oss ocksa pa www.socionom.blogg.se. Dar ligger det aven lite bilder fran idag.
Kram till alla!

Kommentarer
Postat av: mamma pappa

Hej! Söndagmorgon -9. Ingen snö. Ni verkar ha det bra. Kände nästan inte igen dig i din nya tunika. VI och många andra tänker på dig. Kramar.

2011-11-20 @ 09:44:18
Postat av: Anonym

Söndagkväll 20.00 Nu har snön börjat falla marken blir vitare och vitare, kanske det ligger kvar till jul. Kul att höra av dej. Skickar böner både för dej och många andra jag tänker på lite extra. Kram fam Berggren/Elisabet

2011-11-20 @ 20:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0